RÖSTA PÅ SOPHIE,

HON ÄR ALLTID VÄRLDENS BÄSTA PÅ BILDER! TAKE A LOOK AT HER EYES!

http://modelljakten.se/modell/4678

rööööösta!

WONDERFUL WEEKEND!

Denna helgen har varit underbar! Jag har varit med min baby sen i fredags. Han hjälpte mig att flytta i fredags och sen mös vi med Pizza och Kebab på kvällen.
På lördagen gick vi på Kalas till min Kusin Lucas som fyllde år. Där åt vi god mat och tårta och hela släkten började diskutera och tjafsa lite lätt som vanligt. Inget ovanligt precis!


Efter tårtan stack jag och Paul till My, för att checka hennes nya BWM! Helvete, va snygg den va!
Den va svart och passade perfekt till just My. Vet inte varför men det kändes så mycket henne på något sätt.
Därefter körde my mig & Paul till stationen. För vi skulle ta tåget hem till Paul.Efter att Paul spelat bort sina pengar på BlackJack på knutan (40kr), så åkte vi hem till honom och kollade på en massa videos på yooutube och google om "illuminati".
Vi blev väldigt rädda båda två, samtidigt satt vi och drack på en flaska Vodka (sånn pytteliten, shot). Vi drack inte ens upp hela, men vi blev så rädda av filmerna att det slutade med att vi låg och höll om varandra i sängen och tittade på tv och undrade om det hemska ögat tittade på oss nu.
Nää, bara skojja! Vi tänkte inte det om ögat, men ja!


Precis som pappa alltid brukar säga, så tyckte Paul att han skulle vara med mer på min blogg. Vad ja tycker så är han med rätt mycket. Haha, det är ju en annan sak om pappa säger det. För han är inte med så mycket. Men aja.
Haha.

Utmanad av Jessica( jlethin.blogg.se )

Måste bara säga. Fyfan Jessica, väldigt svårt! Blöö!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom namnfrågan)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Daniella
2. Ett ord på fyra bokstäver: Doft
3. Flicknamn: Daisy
4. Pojknamn: Dennis
5. Yrke: Drömmare
6. Färg: Delfin färgad
7. Klädesplagg: Daniellas tröja ? (hittar verkligen inte)
8. Mat: Dajmtårta
9. Sak i badrummet: Draperi
10. Plats/stad: Domsten
11. En orsak att vara sen: Drogad ?
12. Något man skriker: Daamn!
13. Film: Da Vinci Koden
14. Något man dricker: Dooleys
15. Band: D-A-D
16. Djur: Delfin
17. Gatunamn: Drottningsgatan!
18. Bil: Delage
19. Sång: Diva - beyonce

Jag utmanar : Anneli, Taimi, Josephine & Caroline.

illuminati

Någon som hört låten "Hail Mary - 2pac". Isåfall, har ni hört vad han säger i början av låten?
Jag citerar  "Killuminati, all through your body".
Jag hade inte upptäckt detta innan. Och jag vet vad det betyder.

Jay Z - D'evils
Jag citerar "Illuminati want my mind, soul, and my body... Dear God, I wonder can you save me? Secret society, tryin' to keep they eye on me..."


Illuminati är allt det här med pyramiden på dollar sedlen. Ögat, som du kanske har sett. Jag vet inte om jag håller på att bli galen av allt detta. Men om även alla artister använder sånna här fraser i sin musik. vad ska ja tro? Hur visste 2 pac om allt detta?

Jag vet inte om jag ska förklara allt. För det är väldigt mycket. Och jag tror inte ni skulle tro mig. Men ni kan söka på google på illuminati. Så hittar ni vad det är.
Men det handlar om "The New World order". Presidenter har pratat om det. Och det kommer hända. Det är inte låtsas. Jag är nästan 100% säker. Det finns bara små små saker som inte riktigt stämmer. Men jag med mitt journalist sinne ska komma på det. Jag ska hitta bevisen som saknas.

Här är en bild på den typiska symbolen för illuminati. Tro vad ni vill. Ni har säkerligen sett den på olika vis. Det finns överallt. . Texten runt om pyramiden är på latin och betyder, ungefär " vi har lyckats, world new order"

nu är det äntligen vår.

Känns som att det enda jag skriver om här är vädret. . Kanske för att jag verkligen njuter av det underbara vädret.

Idag var en väldigt underbar dag, än en gång!

Jag kom till skolan, hade desktop och min lärare hjälpte mig inte. Blev väldigt frustrerad. Han svarade med: "Det finns andra här med kompetens att hjälpa dig. . ." Och så gick han. Äe, så cattis fick hjälpa mig, tack gode cattis.

Sen gjorde jag Nationella prov (svenska, muntligt). Tyvärr så pratade jag för länge. 7 minuter, max va 5 minuter. Så jag måste göra om. Suck, inte roligt måste jag säga. Men vadå lyssnar ni inte på innehållet eller?

Aja, sen gick jag och Cattis ut och satte oss i den underbara solen och pratade i ca en timme, sen åkte jag hem.
Och nu packar jag i massor. För imorgon flyttar vi.
Paul kommer också i helgen och ska hjälpa till, så mysigt. Hoppas vädret håller i sig. Men som busschauffören sa idag " det är underbart väder och på lördag är det så fint att du kan gå ut och sola!!!" sen skrattade han en aning.

Tack chaufför du fick mig på ännu bättre humöör. Måste jag säga.


Dansk buss i Sverige?

Dagen började i Kaos, jag försov mig. Men lyckades ta mig till skolan iallafall! Vi hade lite föreläsningar om Högskola. Väldigt intressant. Verkade väldigt slappt måste jag säga. .  Men det kanske handlar mest om att ta eget ansvar. Och börjar man på Högskola är det antagligen för att man vill och då anstränger man sig.

Jag vill gå Journalistik med sammhällsstudier - inriktning Historia. På Södertörns Univeristet/Högskola i Stockholm. Men saken är bara den, kollade snittet i betyg för att komma in 2008. Det låg på 18,5. Då har man MVG i typ allt. . 20,0 är det högsta man kan ha. Saken är den att med bara mina betyg från 1:an ligger jag på 13.75. Hmm... en bit påvägen kanske. Måste få MVG i alla ämnen i 2an och 3an om jag har ska ha en chans. .  Om jag inte kommer in på Högskoleprovet såklart.

Iallafall, efteråt stack jag & Cattis in till City helsingborg som vanligt och satte oss på en bänk och drack lite saft och njöt av det vackra vädret. Underbart! Därefter promenerade vi runder lite. Gick på vernisage, väldigt vackra tavlor och konstverk! Sen träffade vi Pölsa och Kajsa, sen kom min baby Paul och vi läftade dom andra och gick å käckade på Sub. Mega Baguette med kycklingmix. Sen vandrade ja & Paul upp på kärnan och njöt av solen och utsiktet . MYSIGT! sen tog vi bussen och åkte hem till honom å mös lite.

Och sen åkte vi till stattena för jag skulle åka hem. Vi gick runder lite på Netto där och kollade alla möjliga saker som dom har därinne. Sen stack Paul ca 8 minuter före mig. Och när väl min buss kom häpnades jag av att den va så så så . .. . GAMMAAAAAL?
Det va blåa säten och gula pinnar överallt. . Efter ett tag förstod jag när det stod ovan fönstrena "tryk stop i god tid", det är en dansk buss. För vi svenskar stavar tryck med ck. Och då kom jag på, hur kom  det sig att en dansk buss var i Sverige? Hur hade den hamnat där?`Den gnisslade och skrammlade och hade inget huvudstöd. .
Hade skånetrafiken lånat en buss av danskarna? Eller snott den . ..  Nää, men hur hamnade den i Sverige? hahaha.
Jag funderar fortfarande på det, kom nyss hem. Äe.


Om någon har en aning om hur den hamnade i Sverige, snällla skriv hur!

Vad är Gud?

Vad är gud. Inte vem, utan vad.
Enligt mig är det en sorts fantasi gubbe som skapats för att manipulera människorna. Om inte människorna hade skapat denna varelse, hade det inte varit en massa krig. Alla krig som pågår som har funnits och som kommer att komma är på grund av denna fantasi gubbe.
Men vad hade vi gjort om inte denna varelse skapats. Antagligen en massa människor hade varit mer kriminella, det hade varit mer mord. Så på ett sätt är det bra att denna varelse skapats. I vissa sammanträffande skapar det fred, men i de mesta skapar det bara mer hat.

Jag pratar inte om bara den kristna guden, utan alla gudar.

Den gud som har fått mest kritik är den islamska. Den islamska guden förknippar alla mer terrorister och män som slår sina kvinnor.
Det är bara en sak, att katolska och kristna är nästan värre. Tänk alla kvinnor under medeltiden som blev brända på bål, för att de kallades häxor, för att de var goda. De va inte kristna, enligt andra i byarna. Därför dödades dom.
De fanns de som torterades endast för att de skulle bli kristna.

Så även om det finns terrorister, så har de inte skapat lika mycket krig och dödande som de katolska eller kristna.

Jag tror inte på någon religion. Jag minns inte vad det heter när man inte tror på något. Men jag vet att jag behöver inte tro på något eller någon annan än mig själv. Jag vet vad som är rätt eller fel, utan att behöva läsa biblen. Den får mig bara att må illa.

Och det värsta är att under dessa religoner blir kvinnan den mest utsatta, endast för att kvinnan är vacker och är smart. Männen blir rädda och behandlar dom värre än hundar.

De VA fint väder!

Fan, de va fint väder igår. Nu snöar det. Kan det inte bara sluta, ja vill ha värme. Jag vill ha sol. Jag vill kunna bada. Imorse hade jag solglasögon på mig.
Va dum jag känner mig.
Nu är det snö!

De va fint väääder !!

Måste bara säga, hur fint väder är det inte ute? Det är ju nästan så att man har lust att gå ut i klänning, pumps och solglasögon.
Tyvärr är det fortfarande kallt.
Ush ush ush!

Tjejerna får mindre mat än killarna!

Jahapp. Just nu sitter jag hemma och kollar på Tv, det handlar om Någon maffia kille som jobbade för Al Capone.
Rätt intressant. Älskar History Channel.
Jag tror att jag snart ska gå och göra hamburgare, för jag är väldigt sugen på hamburgare.
I Måndags var det hamburgare i skolan, man fick bara 1 hel med bröd och en halv med bröd. Så snålt. Ingen blev mätt. Och tjejerna får mindre mat än killarna, för de äter ju mer. Hur sjukt är inte det?
Jämnstäldhet åt folket!!!!

Iam . .

Du är
Fantomen
74%
Robin
63%
Batman
58%
Stålmannen
52%
Hulken
42%
Spindelmannen
38%
Wolverine
36%
Kattkvinnan
27%
Hellboy
12%
Du är en levande legend
som har ditt hem i djungeln.

Ett test från testportalen.seBlev helt skakis!

Idag i skolan skulle vi på Utställning på Dunkers. Så vid tolv tog vi tåget in till Helsingborg. Jag & Cattis gick raka vägen in på Espresso House. På vägen dit såg jag en man med en barnvagn. Jag kände igen honom och berättade för Cattis vem det var osv. När jag stod där och väntade på min vanlij latte kastade jag en blick bakåt och jag bara råkade se min älskling Paul komma gåendes där helt lyckligt.
Jag sprang iväg mot honom direkt. Och samtidigt såg jag att hans ansikte blossade upp i en lite röd härlig färg. Och jag själv blev väldigt skakis. Som om jag druckit 10 koppar kaffe på rad. Värsta Energi-lyckliga-kärleks-kicken.
Vi båda var väldigt paffa.
Det va så underbart eftersom jag aldrig träffat Paul utan att veta att vi ska träffas. Så det var en underlig-härlig känsla.
Det är sådana stunder som man märker hur väldigt kär man verkligen är.


Här är en gammal gammal bild! Checka datumet.
(2007.05.30)


Jag älskar dig jätte mycket Paul!

en helt vanlig dag. (fotograf: Cattis Wiid)


Hitta jobb!

Hur svårt ska det vara! Hur vill staten/regeringen att man ska överleva utan jobb? Hur fan ska man kunna leva utan pengar? Hur? Det går ju inte! Man får inga pengar, inga alls. Inga jobb heller?

Och man måste ha världens bästa jävla betyg för att få jobb. De som inte har det då? Hur ska de kunna leva? Fan ja blir så arg. Arbetsgaranti ska man kunna få, men då måste du sitta på arbetsförmedlingen i ett visst antal veckor. Pengar från Facket får du inte, för då måste du betala en jävla massa pengar i månaden. Socialen? Dit ska väll endå psykfallen gå? Äe, hur ska man leva då?

Tills man får dessa pengarna, hur ska man kunna betala facket om man inte har pengar?

Jag fattar inte. Detta jävla Sverige!vet inte hur dom tänker.

Bara så ni vet pratar jag inte om mig själv, jag har jobb och skola, som tur är! annars hade jag väll inte överlevt!

Finanskrisen

För vissa kanske den inte märks av alls. Men för mig så märks den.
Priserna höjs ständigt.
Det går inte att hitta jobb, iallafall inte lika lätt som innan.
Många får sparken.
T.o.m. Elever kan inte hitta praktikplatser inom byggarbeten, eftersom det inte byggs något.


Jag undrar om detta är den värsta krisen sen ja föddes iallafall. Det är första gången jag märker sådana här saker.
Gratissms.se har sänk sms som man får skicka, innan hade jag 2 krediter om dagen, och 2 sms att skicka. Men nu finns de inga krediter, och bara ett sms att skicka. Det står att de var tvungna att sänka pga höga kostnader.
Tydligen börjar många länder prata om att legalisera Hash/marijuana. Jag tror att det är för att staten hade tjänat väldigt mycket pengar på det. Och nu behöver de pengarna.

den andra anledningen
Men jag vet också en annan anledning varför det blev sånn här kris. I början av 1900-talet samlade bankerna in en massa guld, då kunde man gå till banken och ge sin sedel och få guldet som den va värd.
Nu finns det mer pengar är guld.
Alltså pengar är egentligen inte värda någonting. Det är bara papper. trodde du att de va en silvertråd? Ja de kanske det är.
Men mynt eller sedel, de betyder inget.
Så om du vill överleva senare så ska du nog spara ditt guld. Panta det inte för pengar.
Till slut kommer staten ha ALLT guld och du bara papper eller stål mynt.
Dumt.


Reklambild,

Jag har gjort två reklambilder till skolan. En för Gina Tricot.

(modeller: My & Alvin )

I was a ghost

I was a ghost before you came
And I was a slave, but then, I changed
And I will take, the good, and bad
For many I am a slave, to this, again

So leave me alone, before, the strain
Of listening to you becomes more than you can bear
But maybe this time, we will be fine
Or else tomorrow, will be lost


Verkliga böcker.

Idag i skolan tränade vi på Nationella Prov, den skriftliga delen. Jag skrev om böcker som var sanna. Alltså sanna historier om olika människor. Biografer. Jag hamnade väldigt djupt, men hade svårt att skriva ner allt på papper.
Jag fick till det med att jämföra troende med de som läser tragiska biografer. Man gillar det lika mycket. Känner sig lika bra till mods, när man vet hur dåligt andra har det jämfört med en själv.

Jag menar, hur många dyrkar inte jesus för att han utsattes för hemsk tortyr men brydde sig inte. Hur många har inte läst "pojken som kallades det" och sen säger "stackars pojke, vilken tur en själv har".


Men det kanske inte är samma sak. Men jag tycker det, tänk på det. . Hur många straffar inte sig själva för att bli utsatta för samma tortyr som Jesus? Hur många har läst "Vingklippt Ängel", och hur många började inte skära sig själva, eller bara blev rent deprimerade? Jag blev deprimerad.
Jag läste den 3 gånger, till slut tog mamma den ifrån mig.


Så man ska nog tänka på vad man läser för böcker.

1 Mars 2009

Hellre missförstått geni, än glasklar idiot!

At school!

Nu sitter jag i skolan och gör typ ingenting. Har inte speciellt roligt, har redan gjort det jag ska så väntar bara på att vi ska få sluta, så ja kan sticka och träna!

Fy vad det känns tråkigt, att bara sitta här på datorn utan att veta vad man ska göra.
Men jag har letat väldigt mycket efter spotify inbjudan. Hade velat ha det, för att vi får ju inte ladda ner musik på vår datorn, eftersom vi har fått den av skolan. Så väldigt tråkigt! Måste jag säga. Fast det är ju inte kostigt för man får ju inte ladda ner musik överhuvudtaget. Det är ju Olagligt dock!

Nu resten av månaden (mars) kommer jag att vara väldigt upptagen skulle jag tro, eftersom jag kommer jobba alla helger förutom en. Så det blir lite tid för Paul :( , men ska försöka trycka ihop några helgdagar med honom. Jag vill ju träffa min baby :)
Men jag behöver verkligen pengarna. Jag kommer att få ihop iallafall en 40 timmar :) Very good!


Fredagen, den 27 Februari 09"

Jag åkte in till staden Helsingborg och träffade Cädan en kort stund, sen därefter träffade jag My en liten stund.

Sen träffade jag Paul utanför Knutpunkten och vi gick till Kullagågatan och checkade lite affärer. Därefter stack vi till Sub och köpte en Baguette som vi delade på, med Kyckling-curry fyllning. Vi åt inte direkt utan promenerade en bra tag tills vi hittade en mysig plats ovanför Hälsobacken, nästan lite bredvid kanske. Vi var så högt uppe att vi hade utsikt över hela Helsingborg centrum och havet och vi kunde se danmark såklart. Solen lyste väldigt fint. Där åt vi vår Baguette och drack läsk och myste. Det va underbart romantiskt!

När vi ätit färdigt började vi promenera hem mot Paul. Det är väldigt långt, men vi lyckades gå hela vägen hem till honom. Det va faktiskt väldigt mysigt, mycket mysigare än vad man kan tro. Vi pratade mycket och skojjade.

Åh, vad jag älskar min baby! Han betyder så oerhört mycket för mig. Ni skulle bara veta, utan honom kan jag inte leva.
Vi planerar vår framtid tillsammans. Det känns verkligen som vi har växt ihop. Eller växt tillsammans!


Jobb å nu trött.

Idag körde mamma mig till jobbet. Det va jätte mysigt solnedgång imorse, kanske fler än jag som la märke till det?
Det va faktiskt väldigt skönt att vara tillbaka på jobbet, efter en väldigt lång ledighet. Jag är nu väldigt trött och är hos pappa. Jag har precis kollat på tv, pappas projektor. hihi, *STOLT*
det blir så sjukt bra bild. särskilt med HD. VILKEN SKILLNAD!
Jag har nog inte tänkt på det så mycket innan, att de verkligen är skillnad.
Jag ska lätt ha sånt när jag har flyttat hemifrån.

Måste bara säga, vilket fiasko melodifestivalen var. Väldigt dålig musik, det va tack vare denna underbart roliga programledare som det blev någon fart i det hela. Hon borde få en regäl bonus i pengar för sin insatts. Nä men gud va dålig musik. Men agnes var faktiskt rätt bra. Men resten var bara BLÖÖ!

Nä men nu måste jag sova. Har precis ringt och sagt godnatt till min baby :D iii.

RSS 2.0