tjohoo.

Hej mina vänner, nu har jag äntligen internet och hemtelefon!
oh yes. .  Feel so good!

Men nu vet ja inte vad ja ska göra på internet?


lästa i tidningen idag.

jag citerar

"polisen har tagit med hårdhanskarna mot urinsnusket"


VAFAN ÄR DET FÖR ORD? HAHAHAHAHAHHA


On my office

Hejsan hoppsan!

just nu sitter jag vid mitt bord på Norra skåne redaktionen. Alla har gått på lunch så jag sitter just nu och väntar på Maja och Linda, de skulle bara till Ica och köpa något ätbart. Maja har överlåtit telefonen till mig, så att om det ringer någon ska jag svara och ta nummer och namn.
Puuus! Hoppas jag klarar det, men det tror jag att jag gör. .. man klarar allt bara man vill det.
Jag har varit ute och gjort 5 svarar här i hässleholm, vilket inte är så svårt längre, eftersom jag har gjort det så många gånger nu redan, jag har suttit nu hur mycket som helst och försökt få tag på Katarina Wennstam, men det är inte lätt, jag har fått ringa mellan malmö och stockholm. . .

Men nu äntligen har jag fått hennes meljadress. . . wohooo, så ja måste mejla henne och fråga om jag får ringa henne.
Men det går väll säkert bra tror jag.

Nu har jag redan tagit ett samta., det va kristianstads redaktionen, han ville att ja skulle koppla mig .. .  som om ja kunde det eller? Nej, inget bra första samtal. . . . hahahaha.

nej nu ska ja fortsätta på min inledning om katarina Wennstam . . .ha de så bra!

IM back in buissness

nu är jag frisk, jag är fortfarande förkyld, men ja mår bra iallafall! så nu är ja tillbaka på praktiken, som tur är, och pratade med katarina om jag kunde stanna här alla fem veckor under min praktik. Det fick jag, så roligt!
   jag missade ju en vecka (förra veckan), jag var ju sjuk. Men nu ska ja ta igen allting.

Jag har inte sovit idag, jag kunde verkligen inte. Jag vet inte varför riktigt. Spelade sims till  ungefär klockan 1 inatt, sen låg jag och fixade med min mobil i nån timme, spelade harpan osv, sen kunde jag verkligen inte somna, jag låg och vred o vände på mig.

IQ - "rus"

så bra är alkohol!


beautiful .

Ibland undrar jag, när är man vacker? är man vacker när man är uppklädd, sminkad och väldigt snygg, eller är det när man är sig själv helt och hållet, som när man precis har duschat, med myskläder osminkad och utan någon speciell frisyr?
Jag känner mig vacker när jag precis har duschat, men också när jag är färdig med att klä upp mig och sminkad.
Jag undrar hur t.ex. Paul tänker, när tycker han att jag är som vackrast? Det är svårt att veta. .
Som när man har köpt nya snygga underkläder, då känner man sig snygg, men ingen ser ju endå dom?`
Varför har man då snygga underkläder`? För att man själv ska känna sig snygg?
Vilket är viktigast, att du själv känner dig vacker, eller att andra ser dig som vacker?
Om andra inte ser dig som vacker så låter dom dig antagligen få veta det, genom dumma kommentarer. Men finns de då dom som är så starka så att dom kan känna sig vacker endån? Eller känner man sig mindre vacker då?
Då måste ju det viktigaste vara att andra tycker du är vacker, så att dom berättar det för dig och då känner du dig vacker. Men annars säger ju alla till en att det viktigaste är vad du själv tycker. Och jovisst är det så, men det blir inte bättre då, så vad är det viktigaste? De stunder som du är ensam och ser dig själv so vacker? Eller de stunder du får komplimanger, eller när andra tycker du är ful men du själv vet att du är supersnygg. .

Min mamma och mormor berättade för mig att när jag gick på dagis så en morgon ville jag inte ha på mig det som mamma ville sätta på mig, jag tog på mig blåa sockor som mormor stickat, strumbyxor, en rödrandig klänning, sen hade jag en rosa jacka och en rosa mössa, mamma tyckte det va förskräckligt men när jag kom till dagiset kände jag mig så vacker och lycklig att jag sprang in där i mina snygga kläder . .
det borde vara så nu också, och inte bara när man är barn . ..


sjuksjuk

just nu sitter jag hemma hos paul och proppar i mig medicin, jag är sjuk just nu.
det känns inte sådär jätte roligt. men jag är ledig imorgon, vilket är rätt tur. Jag gick inte till praktiken idag, mådde väldigt dåligt, vilket jag fortfarande gör. snuva, halsont, öronont, hosta! Jag vill inte! Jag vill ju skriva i tidningen, hoppas jag blir friskare tills torsdag!

Men jag tittar på tv nu, paul har varit och handlat lite gott till mig så ja kan mysa med mig själv lite. Han ska bara träffa sina vänner för en stund, sen kommer han och tröstar mig.
Jag ska åka hem imorgon, måste göra lite ärende och sånt imorgon!


(bilden är tagen för ca en månad sen, det är paul, jag älskar honom, min snygging!)

Norra Skåne

jag skriver såklart i tidningen, det är ett underbart jobb, UNDERBART! man har att göra ungefär hela tiden, om man e anställd tror ja att man har mer att göra än jag som praktikant. .
men det är sjukt kul!
jag har skrivit en del nu iallafall!

finns i tidningen! norra skåne.

IMMORTAL TECHNIQUE

i use to wonder why people dont believe in theyselves
and then i saw the way they portrayed us to everyone else
they cursed us, they only see the worst in ourselves,
blind to the fact the whole time we were hurting ourselves

/IMMORTAL TECHNIQUE - CAUGHT IN A HUSTLE

ledig imorgon,

Hej, idag har varit en händelserik dag, jag skulle ta tåget från hässleholm idag vid fem till åstorp. Men saken var den att strömmen hade gått i centrala hässleholm, och då kunde ju inte tågen köra ifrån stationen eftersom de går på el. Hm, jag väntade från klockan 17.00 - 19.00 då kom pappa och hämtade mig, otur nog så hade strömmen precis slagits på när han kom, så han körde mig till Perstorp så kom tåget och jag åkte hem. Jag lovar mina tår va blåa när ja kom hem, för ja visste inte när pappa skulle hämta mig så jag stod utomhus i säkert 40 minuter och väntade och kolla åt höger och vänster.

senare väl hemma så duschade jag och vid 22 tiden åkte jag till paul, och nu sitter jag hos honom, vi snapsar lite jägermeister, jag är ledig imorgon och jag jobbar hela helgen så ja passar på nu å dricka lite:P inte för att ja e alkis eller nått, utan endast för att ja kan!

ska köra imorgon på trafikskolan, de ska bli kul. missade teorin idag tack vare strömavbrottet!
hahahaha, läs norra skåne imorgon e ni snälla, och leta efter en text skriven av: Daniella Engström . ..
för det är jag, och det är jag isåfall som skrivit den! hihi !

IM FAMOUS BABY!

praktikplats igen,

hejsan hoppsan,
nu sitter jag på redaktionen i Broby, har precis skrivit lite notisar till tidningen. VÄLDIGT ROLIGT ska ja tala om för er. Den sista jag skrev just nu den va väldigt svår. Katarina fick hjälpa mig några gånger, men till slut gick det. jag har t.o.m. intervjuat en kille och sen skrivit ner vad det va om. Gud va ja e duktig :D

jag väntar nu på att Kristin som också är journalist ska skriva färdigt de hon håller på med. Sen ska hon köra mig hem, eller till hässleholm så att ja kan ta tåget hem.

Sist men inte minst, just nu sitter jag och skriver på en Apple iBook. FÖRSTÅR NI? en iBook. En vit liten laptop med ett silvrigt apple märke på skärmen. gud va snygg den e, jag hade lätt velat ha en sån!

praktikplats,

just nu är jag på praktikplats i Hässleholm, första dagen idag, det känns nytt och roligt iallafall! hihi, tänke bara säga det.

RSS 2.0