Den nya Ipad..

denna vill jag ha. Min pappa visade mig. Så sjukt cool. Jag ska köpa när den kommer ut, I PROMISE! :)

--

Jo, jag tänkte berätta att inom kort kommer jag att starta en ny blogg. Eller den är redan uppe, men jag ska fixa till den. Sen kommer jag att lägga upp den här.
Jag har tänkt mig att den bloggen BARA ska vara om Illuminati och andra konspirations teorier och vetenskapliga teorier.
Men jag ska ha kvar denna, som en blogg där jag lägger upp andra saker också, mer personliga saker.

vissa människor.

Jävla idiot brudar de finns. Det finns de vänner som har funnits sen barndomen som STICKER ÄN I RYGGJÄVLEN! tror dom kan hålla på  som dom vill. Men vet du vad din jävla hor jävel, du bråkar med fel person! vet du det?

Kolla in detta.

Ni vet frimurare (de som är illuminati), de har ritualer för varje ny medlem. Och detta är super hemliga ritualer. Men på något sett har det kommit ut. Som vanligt med hemliga saker.
Den nya medlemmen måste ha ögonbindel, ena byxan lite under knäet, vänstra bröstet synligt. Och detta görs i en speciell sal, med svartvitt golv. Ni vet sånt som vanligtvis folk uppfattar som köksgolv.
Såhär:
illuminati, iluminati, illuminatus
Känner ni igen denna personen?
Ser ni likheterna, om ni inte vet vem det är kan jag säga att det är Pink.

KOLLA VAD JAG HITTADE. JAG MÅSTE HA!

aaa
Alltså när jag såg detta blev jag allvarligt chockad. Mitt hjärta höll på att hoppa ur mitt bröst. Ingen annan får köpa denna boken ifrån mig på tradera. Den som gör kommer jag att anklaga för frimurare eller illuminati älskare.

My baby is lost..

Nu har Paul åkt iväg på en liten underbar orättvis resa med sin vän. Men okej, det är inte så farligt, han kommer tillbaka på Söndag morgon. Haha.

baby

Mousique!

Jag älskar gammal musik. Det är så sjukt mysigt att lyssna på. Särskilt hippie musik.

Som The Mamas & The papas, Scott McKenzie.
Men också Ray Charles & Marilyn Monroe är underbara att lyssna på, och glöm inte Judy Garland (hon är underbar).
Bob Marley är en klassiker, likaså Bob Dylan & Johnny Cash.

Har du inte hört någon av dom? Men lyssna då!

mamas & papas

-

Idag är en dag för Punk, rock och metal musik...
Tips..
Nine inch Nails - hurt
Dope - Die MF Die

Att flytta hemifrån

Jag förstår inte, hur kan det vara så sjukt svårt att hitta en lägenhet som man har råd att bo i. Jag vill inget hellre än att flytta hemifrån just nu. Inte på grund av att jag har det svårt hemma. Men det börjar bli jobbigt att bo hemma.
Det märks att man är nästan 20 bast nu.
Två kvinnor under samma tak, de funkar inte. Vi går varandra på nerverna jag och mamma.
Jag vill flytta, jag vill ha mina egna möbler, mina egna blommor i fönsterna. Titta på tv i min egna soffa.
Men jag ska IKKE flytta själv. Jag ska bo med min Paul såklart. Han vill heller inget hellre.
Men hur gör man egentligen. Jag sätter upp mig hela tiden på "intresseanmäl dig", men det händer ju inget.
Någon som vet som kan förklara detta?Mitt resultat, jag är...

Klart att jag är lättja,
haha, jag är ond...


Greed: High
Gluttony: Medium
Wrath: High
Sloth: High
Envy: Medium
Lust: Medium
Pride: High

Take the Seven Deadly Sins Quiz
Jag måste erkänna, att det stämmer rätt bra, för jag är väldigt lat och känd för "att inte bry sig". Vilken "INTE" är sant. Men jaja.
Jag är dock inte ond. Så min lättja är inte av ondo..

The seven deadly sins...

Jag var inne på en tjejs blogg ( http://losingmind.blogg.se/ ) , och jag var bara tvungen att leta upp dessa bilder för de var så underbara att titta på :)

De sju döds synderna, vem är du? Gör testet här , http://www.4degreez.com/misc/seven_deadly_sins.html

gluttony

Frosseri

lust

Vällust

green

Avund

sloth

Lättja

greed

Girighet

ond

VredeHögmod

-

Hur är en fin tjej?

Snälla skriv och berätta...

Jag gillar... Karl Marx.

karlmarx

Är kvinnor och män jämlika i dagens Sverige?

Hur jämställt är det egentligen i Sverige i dag? Hur jämställt ska det vara för att folk ska vara nöjda? Varför finns det skillnader, vad är skillnaderna? Skapar föräldrarna skillnaderna, eller vem gör det?
Vem ska vara i köket och ta hand om barn? Är kvinnorna självständiga?

De flesta skulle säga att det är jämställt i Sveriges samhälle idag mellan de båda könen. Att Sverige är det land där det är mest jämställt. Men jag skulle säga att det finns mycket kvar att göra tills det är helt jämställt.
Är det ett jämställt samhälle så har kvinnor och män lika lön, lika rättigheter (vilket vi har), men också lika värdigheter.

Tyvärr är det så i världen, och också i Sverige, att kvinnor utsätts för våldtäkter och sexuella trakasserier.
Vi säger oss inte kunna göra något åt detta. Men varför är det kvinnan som får skulden?
Jag har läst en bok av Katarina Wennstam ”En riktig våldtäktsman”, och den var väldigt intressant. För hon vände på det hela.
Sluta säga till kvinnan att akta sig, sluta säga till kvinnan att vara rädd och gå istället på männen. Redan som barn, säg åt dem att man ska vara snäll mot tjejer, att vill en tjej inte ha sex så ska man inte tvinga henne.
Men istället säger man åt tjejer redan som små, akta er att gå ute. Du kan bli våldtagen.

Sen finns det ju de saker som inte går att få jämställt. Som att kvinnan föder barnet, kvinnan ammar och oftast är det så också att kvinnan får moderskänslor, som inte mannen får. Men detta går inte att ändra på. Det är så naturen är skapt.
Men det skulle varit kul och se hur mannen hade klarat detta.

Så vad skulle hända om mannen blir lämnad ensam kvar och kvinnan dog vid förlossningen. Mannen hade klarat detta utmärkt. Det handlar bara om viljan. Visst hade han inte klarat att föda ett barn, för det är totalt omöjligt.
Men det finns kvinnor som inte ammar, det finns speciell mjölk som mannen hade kunnat ge barnet. Han hade klarat av att ta hand om ett barn lika mycket.

Är det då kvinnan själv som vill ta hand om allt detta.
Jag kan säga ur mina personliga åsikter att när jag föder barn hade jag velat vara hemma ett tag i början kanske, men sen hade jag velat börja arbeta igen.
Antagligen, men sen kan jag ju inte säga, eftersom jag aldrig fått barn.
De flesta skälen till att kvinnan är hemma efter förlossningen med barnet är för att här i Sverige, och i de flesta fallen beror det nog på att mannen tjänar mer än kvinnan. Och då får de mer pengar om kvinnan stannar hemma.
Men nu är det också som så att det finns något som heter jämställdhetsbonus.
Och det går ut på att om mannen och kvinnan är hemma lika många dagar, ett visst antal dagar, så får man en bonus. Och enligt tidningen Metro, kan man tjäna upp till 13 500kr på detta.
Tyvärr är det inte så många som vet om detta. Och folket borde uppmärksammas mer på att detta finns.
Men ska det vara så? Ska inte det vara naturligt, att mannen vill vara hemma med sitt barn?
Jacc Lidén Brounéus säger att han har inga barn, men att han planerar med sin flickvän. – Om min flickvän vill vara hemma de tre första månaderna med barnet och sen vill jobba, så kan jag gärna vara hemma de resten 7 månaderna. Det skulle bara vara roligt.
Och det kan ju vara så, men då är det ju upp till var och en, att med pengar lösa det hela. Helst hade nog folk velat vara hemma samtidigt, men då blir det lite svårt med pengar.

Jag har pratat med ett gäng killar om hur det ska vara i hemmet. Och de vill alla att deras fru ska stå i köket, inte alltid, men de tycker att det är tråkigt att laga mat, så då ska deras fru göra detta.
Vi får väll se hur det blir när dem väl står där med sin fru, och isåfall är det det ju upp till var och en att bestämma detta med sin man, vad man vill och inte vill. Det är en väldigt personlig fråga det hela, eftersom alla kvinnor och män är olika, alla vill olika saker. Vissa vill vara hemmafru, medan andra vill ha karriär. Men då kan man anpassa detta och välja vem man ska gifta sig med.

Jag vill ha det jämlikt i hemmet. Och överallt annars. Men sen är det så också att en kvinna är den som håller ihop familjen, oftast. Hon planerar allt. Hur många män ringer inte sina fruar och frågar efter något när dem inte hittar det dem letar efter. Och hur ofta vet inte frun var den saken finns utan att ens vara i hemmet.
Det kan säkert vara tvärtom också, men det är lite ovanligare.
Sen kan det vara så också att en man inte riktigt reder sig utan en kvinna. Nu pratar jag bara om de som är heterosexuella. De homosexuella har ju också en s.k. ”kvinna” i förhållandet.
Men sen är det också så att även i djurens värld behöver alla varandra. Det är svårt att leva själv. Visst det går ju, men oftast behöver vi alla någon där som stöttat. Och en kvinna och en man kan skapa ett väldigt fint förhålllande, där vi tar hjälp av varandra. Så det är inte bara mannen som behöver kvinnan, oftast är det också tvärtom.

Kvinnan och mannen kan ofta utföra samma sorts arbeten, komma lika långt i karriär. Men då har kvinnan klarat av det trots en massa hinder.
Kvinnan har menstruation en gång i månaden, ägglossning och pms. Trots detta hinder kommer vi lika långt. Så egentligen är det så att vi kämpar mer. Men jag säger inte att mannen inte har några problem. För det har de också. Men ej lika många som kvinnan.

Jag tycker att kvinnan ska sluta finna sig i hur läget är i Sverige idag och ställa sig upp. Visa vad hon går för. Inte ställa sig över mannen, men bevisa att hon duger för mer än vad männen tror. Hon ska sluta att bli försörjda av mannen och tjäna sina egna pengar, och därmed vara självständiga.
Dock är det inte bara pengarna som skapar självständighet. Men en riktig kvinna som är självständig kan ta hand om sig själv, kan bestämma över sig själv och ta ansvar och veta vad som är bra och dåligt inför en massa olika saker.

Men sen finns de kvinnor som lever på att utnyttja männen.
Jag har ingen som helst förståelse för sådana kvinnor som säger att de ska bli golddiggers, eller de som är dummare än vad de egentligen är. T.ex. de som visar upp allt vad de har och beter sig som riktiga fjollor och sminkar sig med ett halvt kilo smink och säger att de gör de för sin egen skull, när alla vet att det är för att visa sig för männen. Men visst alla får ju vara hur de vill.
Men sådana kvinnor skapar dåligt rykte för oss andra kvinnor som faktiskt vill något här i livet. Jag skäms över er kvinnor som beter sig som en dum blondin när ni faktiskt kan göra något bra i livet.
De som bloggar och får hur mycket pengar som helst för att de är korkade och söta. De borde ställa sig upp och visa att de har skinn på näsan och inte bete sig som att hjärnan fattas.
Jag skäms.

Så är det ett jämställt samhälle? Nej det tycker jag inte. Det tycker jag verkligen inte.

Behöver vi en tro?

Hur hade världen sett ut, utan tron på Gud? Utan Jesus, utan Mohammed, utan Buddha?
Hade vi klarat av att leva ändå? Är det en ursäkt, att ha något att skylla på? När man är hjälplös, vänder vi oss då till Gud? Men varför?

Gud är en oförklarlig skepnad, oavsett religion, så finns alltid Gud. Men har han någonsin hjälp? Enligt min åsikt, förvärrar han bara.
Häromdagen träffade jag en man. Han var inte helt klar i huvudet, inte heller mådde han bra. Efter ett par glas vin berättade han hur han bad till Gud varje kväll. Hans flickvän hade gjort slut. Han mådde ej bra.
Jag förstod det som att han satt hemma och väntade på att någon /något som Gud skulle hjälpa honom. Varför tar vi inte bara tag i våra egna problem istället för att kalla på Guds hjälp?

Människan är en varelse som behöver en logisk förklaring till allt. Allt är vetenskapligt bevisat. Förutom religioner.
Jag tror att människan är flyktig/b>. Hur ofta skyller man inte ifrån sig, för att skydda sig själv? Hur ofta står man sitt eget kast eller tar sitt eget ansvar, hur ofta skyller man inte på Gud.

Alla dessa hemska krig som pågår pga. ”de otrogna” som alla vill åt. Alla krig som har pågått. Förr i tiden, medeltiden, nästan alla krig handlade om att konvertera folk till kristendomen, eller till katoliker. Så egentligen är Kristendomen, Judendomen och Katolikerna de värsta religioner. Eller de är de som skapat mest förödelse.

Kvinnor blir förnedrade, nej jag syftar inte på muslimer, utan alla religioner. Tack vare religionerna har samhället ett mansdominerat samhälle. Ett samhälle där vi alla finner oss i vad som sker. Vi skyller på Gud, vi ber Gud om hjälp. Vi betalar kyrkan och vi får hjälp.

Kyrkan ber oss om pengar. De tigger. Men varför? Vad ska de ha pengarna till? Att renovera kyrkan? Betala hyran? Eller vad?
Jag tycker personligen att kyrkan är väldigt mysig. Men jag tror inte att Gud blir gladare eller att jag får en bättre plats i himlen om jag betalar.

Nej, det är dags nu att människan tar tag i sina egna problem, dags att sluta gnälla och leva istället. Om Gud hjälper dig, vill jag gärna veta hur. För mig har då Gud aldrig hjälpt. Jag kan leva utan Gud, alla kan. Bara man vill.
Men jag dömer ingen, fortsätt be, fortsätt leva efter något du inte vet existerar. Jag kan lika gärna be min hund om hjälp.

Shabby Chic

Drömmer mig bort med dessa saker. . ÅH!
Ett skrivbord i gammal (shabby chic) stil, Turkos.
underbart
och sånna här små, underlägg i mosaik. UNDERBARA! :)
underbart
Kolla in denna soffan, underbar, hela min kropp ryser när jag ser den.
mmmm shabby chic
Och denna är ännu en gång underbar...
jfkmfmadfa

-

"När de rika krigar är det de fattiga som dör."- Jean-Paul Sartre


Sömn.

Det finns en film, "the machinist", den är enligt mig väldigt psykotisk.

En man (christian Bale) har glömt hur man somnar på normalt vis.
Nu har jag varit vaken dygnet runt. Ska försöka se om det handlar om mina sömnrutiner. Jag tror det faktiskt.
Men så är jag också lite paranoid för alla sånna saker.

Paranoia, hypokondri, stress, ångest, sömnbesvär och sjukt djupa tankar.
Jag måste börja lära mig att putta undan dessa sakerna, men jag vet inte om jag framkallar det själv.

Nej nu ska ja sluta snacka om mina problem här på bloggen. Det var sömnen jag snackade om.

Men tänk dig att du inte sover. Då är du vaken ytterligare dom timmarna som du egentligen brukade sova. Börjar man inte leva ett dubbel liv då? Jag menar då är det dubbelt så mycket tid i ditt liv. Vad gör du av den tiden? Vad gör man om man inte sovit på ett år?
Man börjar leva ett liv på dagen och ett liv på natten. Man blir schizofren. . antagligen. För hjärnan kanske blir så sjukt förvirrad och kroppen mår inte bra.
Eller egentligen, kan man verkligen överleva det? Jag menar, vi sover för att vi måste, kroppen måste vila. Då jobbar kroppen dubbelt så mycket. Är inte kroppen då också på sätt och vis, äldre.
Killen i filmen var sjukt smal. . kolla.

Christian Bale

Natural Born killers

i guess i was born, naturally born, born bad.... "Juliette Lewis - born bad"

Från filmen, "natural born killers", min favorit.

Scenen där Mallory (juliette Lewis) sjunger detta i sin cell i fängelset, just innan hon dunkar huvudet i väggen tills hon svimmar. Jag älskar det!

Samtidigt sitter Mickey i en intervju, och i slutet av intervjun sägen han det.. "Well, damn! I guess im a natural boorn killer!"

MICKEY & MALLORY KNOX

mickey & mallory knox

RSS 2.0