-


PENGAR PENGAR

YÄÄÄÄÄÄÄ!
Idag fick jag äntligen mina efterlängtade tusenlappar... Jag älskar pengar, men vem gör inte det?
Men jag hatar pengar också, de försvinner så snabbt.. Demokrati in my ass.... Nej nej nej
Även i skolan där jag går, får vi lära oss vad staten egentligen är och vad dom tar.
Du äger aldrig något.. Även huset du köper (du äger huset) men ändå betalar du pengar för det. Till någon annan som inte äger det. Förutom lånet alltså. Vi äger inget. Remember that.

Sverige

Jag ska skriva lite om detta senare. Då jag har väldigt mycket åsikter.. men denna videon säger mycket.

Advance Patrol - Vi Laddar (2007)

Jag ska Root:a min HTC Hero.

Jag vet inte riktigt hur man gör. Men jag måste roota den för att jag ska kunna installera mina appar på minnes kortet.
För er som inte vet vad det är, (som jag) hittade jag en väldigt bra guide. Den är på Engelska. Men genom att använda  Google Chrome, eller google translate kan du översätta det.
Här är hemsidan:
http://www.talkandroid.com/guides/htc-hero-root-guide/

-

Fan va det ska vara komplicerat att få ut sina jävla pengar på csn. Och jävla sverige tåg kan aldrig vara i tid. När ska man kunna komma till skolan i tid, ska man behöva ta det tidigare tåget för att man inte kan vara säker på tiderna. Det är väll meningen att det ska vara säkert.
Jävla skitsystem.

Black Gold...

Svart guld, olja..
Vad betyder det för oss som kan läsa detta, alltså vi som har datorer, vi som lever ett bra liv. Eller ett bra liv kanske är fel benämning, jag menar vi som lever ett bekvämt liv med lyxiga sängar och microvågs ugn.
Vad betyder det svarta guldet, olja, för oss.
Det betyder allt, det betyder att vi kan fortsätta detta livet, på detta viset.

Men olja är fossilt, och grävs ut under jorden. Det är miljoner år gammalt, forna djur växter som ligger under jorden. Detta kan ju inte skapas på nytt, eftersom det tar flera miljoner år och det kommer att ta slut.
Vi använder väldigt mycket olja, till allt. Bilar och olika material, för att värma oss och andra smarta ideer de har kommit på som man kan göra med oljan.
Men allt detta, hur vi lever nu är en illusion av lyx. Vi tror oss leva rätt, men det har bara varit på detta viset i ca 50 år.

Vad jag menar med att vi tror oss leva rätt är;
vi använder datorn som tidsfördriv när vi inte har någonting att göra.
I vanliga fall för människan som inte använder sig utav oljan på den nivån som vi, hade haft massor att göra. För att överleva. Eftersom det är mänskligt, och väldigt naturligt att vi alla borde arbeta på vår överlevnad. Men när vi inte har någonting att kämpa för, då skapar vi oss olika illusioner om hur livet är, och vad meningen är.


Vi ska inte leva på detta viset och det tär i mig varje dag. Det är som en orm som äter mig innifrån. Eftersom jag vet att det inte finns något alls att göra åt de. Jag kan inte bara sätta mig i skogen och leva som medeltiden. Nej jag är tam. Jag är van vid detta livet och det kommer inte gå att avvänja sig. Tror jag.
Absolut någon gång i livet kommer jag att försöka. Men då måste jag ha pengar. Eftersom jag är nu en del av systemet och kommer inte loss. Jag måste ha pengar för att bli fri från dess kedjor.


Jag ska komma på en väldigt bra plan för mina framtida barn, eftersom att jag inte vill att de ska drabbas av oljeförlusten, ifall det inte händer tidigare då alltså.
Men ifall inget har hänt fram till dess att jag får mina barn, då kommer jag att uppfostra dem så att de kan klara av att leva utan det.
Jag vet inte hur ännu. Men det ska jag tänka på.
Oljan borde aldrig ha hittats och det är det största misstaget mänskligheten någonsin gjort. För vi kommer inte överleva utan den... Vi. Vi rika, vi västmänniskor.
Det värsta är att vi antagligen kommer att dra med oss de oskyldiga människorna också.. de människor som inte använder oljan kommer också att bli påverkade.


Purple - Kick you out

Sjukt bra låt. Hittades på Spotify.
Men lyssna. I LIKE!

DEN SÄMSTA FILMEN JAG NÅGONSIN SETT

SÅG JAG IGÅR.

Alien vs Zombies.. Min lillebror Elias skulle tvunget kolla på just den igår. Jag tror den var den sämsta jag nånsin sett. För de första det fanns ingen story runt om den, det handlade bara om monster och döda döda döda monster alien döda döda...
Min lillebror gillade den dock... förstår inte hur. Men inte blev han rädd, trots att han bara är 10 år! Då är den så sjukt dåligt.
Jag vill så gärna säga slutet, för jag skrattade som fan i slutet. Fyfan. Någon mer som sett den som tycker den är sjukt dålig?

The secret societies Bible.

En bok jag köpte innan jul. Jag har läst i den lite. Den är på engelska dock, men det gör ingenting. Där står allt om alla hemliga ordrar, hemliga religioner osv.
Även illuminati finns med och har till och med ett eget kapitel.. för alla olika illuminati konspirationer.
Den är väldigt intressant och det står även om en massa olika symboler vad de står för osv.
Frimurarna finns mer väldigt mycket.

Läs den om sådant intresserar dig så som det intresserar mig.
Den kostade 250kr men det var den värd.

Frida Kahlo - konstnär

Angående hennes konstverk, läste jag i "tara", ni vet tidningen. Att alla hennes 120 tavlor kommer att vara på utställning i Berlin ända fram till 9/8.
Jag ska försöka komma dit.
Plus att hennes korsett som hon bar under sin sista tid i livet visas upp för första gången.
Här är en länk mer angående utställningen: http://www.berlin.de/kultur-und-tickets/events/frida_kahlo/index.en.php
Korsetten är den som hon har på sig på tavlan.

NYTT REKORD!

IGÅR VAR DET 103 PERSONER PÅ MIN BLOGG. TACK ALLA SOM VISAR INTRESSE. DET BETYDER MYCKET FÖR MIG! TACK TACK TACK!


livet

DET ÄR INTE RÄTTVIST!!

Frida Kahlo - konstnär

Frida Kahlo, en mexikansk konstnär.
Född 6 Juli 1907, död 13 Juli 1954.

Jag såg filmen om henne "Frida" och den berörde mig. Jag kunde relatera till henne väldigt starkt. Hon var väldigt annorlunda jämte andra kvinnor. Hon var verkligen one of a kind.

Hon var ensam.

Hon hade ett väldigt jobbigt förhållande. Då hennes man var otrogen fruktansvärt mycket. Hon var med om en olycka som ung och hennes rygg blev aldrig hel. Dock kunde hon gå igen, men innan hon dog förvärrades det.
Hon genomled väldigt mycket smärta. Hon fick amputera sina tår då hon fick kall-brand (eller vad det heter). Hon fick även missfall och kunde inte skaffa barn.

Inget av detta har ju jag genomlidit men det är något speciellt med henne som gör att man kan relatera till sig själv när man kollar på tavlorna. Det känns som att sådär känner jag också ibland. Det är väldigt svårt att förklara hur jag menar. Hade jag sett henne under livet och levat bredvid henne hade jag antagligen blivit kär i henne trots att jag inte är varken bisexuell eller lesbisk. Så starkt intryck får jag på henne. Ännu en förebild.

Men hon var väldigt politiskt intresserad och även hennes man. Och använda sina tavlor för att få ut sina känslor. Hon skapade poesi i bild. Hon målade ofta av sig själv.

Frida var en väldigt stark kvinna och jag vill gärna ha hennes tavlor. Jag ska hitta dom och köpa dom. Inte de äkta för de har ja inte råd med, men jag ska köpa kopior. För hennes tavlor beundrar mig. Jag tror inte jag har sett några vackrare tavlor. Och just det att hon är kvinna.. Jag beundrar hennes styrka och ni alla borde se filmen.

Här kommer några tavlor Frida målat, alla hennes tavlor är personliga och hon målade vad hon kände och tänkte.


lite bilder, olika

Från Julafton
Från En rock fest
Från Midsommar afton

REKORD

Idag blev det rekord för min besökar statistik.
50 stycken unika besökare har besökt min blogg bara idag. Jag har aldrig haft så många besökare.

Så TACK ALLA NI SOM LÄSER, OCH FORTSÄTT SÅ. Lämna gärna en kommentar.

Jag blir jätte lycklig av så många läsare :) TACK TACK!Dear Wendy..

Dear Wendy, är en film skapad av Thomas Vinterberg.

Jag såg den igår på svt2, den var väldigt bra. Alltså den var ju inte den bästa filmen jag har sett. Men den var väldigt speciell.
Den handlar om en ung kille som heter Dick Dandelion, han är en nolla. Det är en väldigt ödslig stad som han bor i och där finns några fler nollor.
Så en dag kommer Wendy in i bilden, Wendy är en låtsas pistol. Och i och med att han börjar gå runder med pistol får han mer självförtroende och blir modigare.
Han skapar ett litet gäng som består av stadens största nollor, men de alla skapar ett gemensamt intresse, pistoler.
De skaffar alla var sin pistol som står för en del av deras unika personligheter. Och döper dem.. Wendy är Dicks pistol som hans vän lyckats göra till en riktig pistol.
Staden har inget namn men det är en gruvarbetar stad.
Se filmen för den är verkligen speciell och den har ett väldigt annorlunda budskap.
Nedan är gänget (dandies) med var sin pistol.

dandy

Nya stjärntecken

När jag satt och bläddrade på facebook startsida, så var det några som diskuterade om att det fanns nya stjärntecken.

ovan är länken till aftonbladet där du kan se om ditt stjärntecken blivit ändrat, eller bara läsa om varför.

HIP HOP IS DEAD

Hip hop har dött ut. . det vara under en liten epok på 1900talet, och den dog exakt när jag började leva.

Om hip hop inte varit dött, hade jag levt bättre? Eller är det mitt liv som påverkar musiken, eller är det musiken som påverkar mig?

En väldigt enkel sak som detta gör mig nere. Jag söker och söker efter musik, jag hittar massor, men när jag går ut och dansar spelas det bara house. All min dans som jag tränat under alla mina år (framför spegeln), till hip hop. .  Och nu kan jag inte ens dansa till det om jag inte vill dansa själv eler skämma ut mig på någon skabbig hemmafest.

Om jag frågar Dj:n att sätta på hiphop, blir det antingen remix, eller så är blir alla de andra som är i majoriteten irriterade och tråkiga.
Varför ska jag stå bredvid och titta på massor av folk som lyssnar på musik som inte går att lyssna på i mina öron.

Nej det jag måste göra är att anpassa mig, jag måste åka härifrån. Jag måste långt bort ifrån alla dessa house människor. Jag måste hitta nytt folk, nya ansikten, nya tankar, nya upplevelser.
Jag måste hitta Hip hop-zombies, som går runder och är hiphop trots att det är dött.

För de som är hip hop, de är döda. Antingen döda bokstavligen, eller så går de runder och lever ett förskräckligt dött liv. Sitter bara hemma osv.

Jag hade verkligen behövt ny musik av tupac att trösta mig till.. Men även den hade väll gått över till pop eller ett tag, allt annat blir ju så.


NAS - HIP HOP IS DEAD

Christina Aguilera - Stronger than ever

Denna låten kan jag starkt relatera till. Jag älskar den, christina har den mäktigaste rösten av alla. Hon är den bästa popsångaren. Jag har alltid gillat henne faktiskt. 
Har till och med sett henne med min vän my i Köpenhamn på konsert. Men det var många år sedan..
I can't feel it and I'm afraid to let you down
It's all or nothing, I fear that something's wrong
How I wish you knew, how much I need you
I feel like running but I can't abandon you
You avoid my gaze, withdraw from me these days
You punish me for trying to be all that you wanted
What more can I do?

- Mad world

Jag kom nyss hem ifrån Paul. Jag har varit hos honom jätte mycket nu den sista tiden. Vet inte varför, det har bara blivit så. Tiden går så fort när man umgås..

Aja, jag har varit dålig på att uppdatera, eftersom inget speciellt har hänt, har jag inte kännt något sug att berätta något.
Men jag ska försöka bli bättre.

Skolan börjar nästa vecka tror jag. Det är Statsvetenskap 31-60. Jag ska slita som ett djur, som den oxe jag är ska jag visa folk hur jag kan arbeta som en oxe också.

Jag tänker väldigt mycket hela tiden. Men bara därför kommer jag inte på något just nu.
Detta blir nog det tråkigaste inlägget jag nånsin skrivit...

2011, välkommen.

Det blev ett enkelt nyårsfirande, då jag inte ens hittade något i affärerna att ha på mig. Så det blev ett glittrigt linne och mörka byxor till.
Jag var med Paul, och vi fick använda hans pappas lägenhet för att fira in det nya året. Vi var några stycken som satt och drack, och snackade osv.
Det blev ett helt okej firande.
Dagen innan nyår satt jag och Paul och spelade miljonbingo. Det var en stor besvikelse. Man spelade endast en gång och inte många siffror användes alls. Vi vann inget.
Och det vara bara reklam , hela tiden, fyfan vad dåligt det var.

Men vi ska testa det vanliga bingolotto till nästa gång, för att försöka vinna den dära miljonen. Haha.
Nu ska jag spela the sims 3.

RSS 2.0