CK - På rosa moln

Haha, denna låten ger mig verkligen nostalgi från högstadietiderna. Hehe...
Jag brukade sjunga denna låten högt som fan. haha för på den tiden var jag inte lika tyst som jag kan verkas vara idag, eller blyg haha.
Folk brukade komma fram till mig "Daniella sjung den dära låten på rosa moln" och jag bara "ja okej.... "på rosa moln svävar jag omkring och njuter av alla vackra ting...."

Till och med när vi var ute på bussresor sjöng jag den typ för hela bussen hahahaha. Det var skitskojj, eller så var det caroline som spelade upp när hon hade spelat in mig haha. Roligt minne iallafall.
Här e den;

I SEE U

bara så ni alla som läser min blogg, jag kan se er alla. Igenom er IP-adress, ni är bara osynliga om ni krypterar er.
Men ni är annars INTE anonyma.

THE POWER IS IN THE PEOPLE

De flesta vet vad manipulera är, men vad är det egentligen. .
Det är något jag är fruktansvärt dålig på, vad jag vet. Ibland tror jag att jag manipulerar utan att själv vara medveten om att jag gör det mot någon. Antingen är det så eller så är det helt enkelt så att jag inte gör det, men hur ska jag egentligen veta det.

Om jag pratar med någon och försöker få ut mitt syfte av den personen utan att personen vet det, är det då att lura eller manipulera. Eller är det kanske både och?

Exempel;
Om jag hade gått ut i tvn och sagt att jag skulle hjälpa människor i afrika, men egentligen bryr jag mig inte om de i afrika utan vill ha västvärldens pengar istället. Manipulerar jag människor för eget syfte och får de att tror att de gör något bra när de egentligen gör saker och ting värre, eller lurar jag?
Det var bara ett exempel. Men att manipulera kan ju innebära andra saker också.

Exempel;
Om jag får min kompis att tro att hon måste köpa det som jag vill att hon ska köpa, är det manipulation, hypnotisering eller lurar jag? Eller är det kanske allt i ett?

Allt beror ju på vad man tycker att manipulera, hypnotisera och lura är för något. Oavsett så för mig är alla de grejerna dåligt. Och jag skulle aldrig använda mig av dem. Fast de flesta har säkert gjort det någon gång då och då, utan att tycka det är något fel med det, vadå alla gör ju det eller?
Det jag vill komma fram till är att det är inte speciellt svårt att manipulera eller lura någon för egen vinnings skull. Så om vi nu alla är överrens om att alla kan det, alla gör det, varför skulle inte ALLA då göra det?
Varför skulle regeringen som VINNER MEST på att manipulera och lura INTE göra det? När du gör det?

För att dom bryr sig om oss? På vilket sätt bryr de sig om oss när det är vi själva som jobbar åt dom, dom jobbar inte åt oss vi jobbat åt dom. När vi klagar är det jobbigt, när vi vill ha det på vårat sätt är det jobbigt.
Men då säger du, nej jag jobbar inte åt dom , jag jobbar åt mig själv? Va?
Du jobbar, vart går pengarna? Till dig? Eller till dom?
Alltså lönen finns av en orsak, den är inte oplanerad och kom upp ur tomma intet. Det var faktiskt människor som tänkte igenom grejen ganska nogrannt.
På vilket sätt skulle de få oss arbeta för dom utan att klaga? Och hur skulle vi arbeta åt dom så att de tjänar på det. Och framförallt, hur skulle de få oss ATT VILJA JOBBA för dom?

Med manipulation. På samma sätt som du manipulerar din vän eller vem som helst för att få ut det du vill, manipulerar de oss för att få ut de dom vill.

Hur skulle de se ut ifall du kunde tjäna en miljon på en månad? Du skulle ha slutat jobba för det första, precis som alla andra som också hade slutat jobba. Eller väljer vissa kanske att fortsätta jobba ändå? bara för skojjs skull?
Detta är inte en ursäkt till att jag inte jobbar du som säkert skulle tänka så just nu. Detta är verklighet.
Men ifall de fick oss att tro att vi kunde tjäna ihop den där miljonen bara vi jobbade hårdare och hårdare så skulle vi få den, och ifall de fick oss att tro att vi bara MÅSTE gå till jobbbet för att överleva, eller ännu värre, att de inte bara får oss att tro utan att, de faktiskt inte ger oss några andra val än att jobba för dem.
Hur kan flera länder, världsdelar, faktiskt gå på detta tricket? Hur? Människan har alltid jobbat för sig själv och sin familj, aldrig för andra. Har du sett ett lejon gå fram till en annan flock och frågat om de behöver hjälp?

Människan arbetar precis som djur för sin överlevnad, det är inte så stor skillnad på djuren och oss människor, den enda skillnaden är att djur inte söker kunskap som människan. Det är det enda.

Människan söker nya vägar hela tiden. Det är inte bra. Vi borde bara leva för att överleva. Men istället sitter vi framför datorer och tvn och mobilen och går till jobbet varje dag. Ingen bryr sig om det som vi egentligen är födda till. Vår familj att ta hand om varandra.

Att alla människor går hand i hand är en dröm, men det som händer just nu i världen skulle få er alla att tappa huvudet precis som jag ifall ni förstod.
Snälla jag ber er försök att förstå, ert liv har en betydelse och det är INTE pengar eller materiella saker, utan det är kärlek och att leva i frid. Leva förståndigt, leva i harmoni. Det finns alltid faror, de kan vi inte komma undan. Men är det verkligen för mycket begärt att leva i harmoni och kärlek? Utan stress?

Menar du att på fullaste allvar att det inte går? DET ÄR JU DET SOM ÄR MANIPULATION, det går jag svär och är hundra procent säker. Men det krävs ett stort jobb för varje ensam själ i världen.

Naturen finns här för att VARJE MÄNNISKA ska kunna överleva. HUR FAN KAN JAG ÄTA MIN MAT OM JAG VET ATT FLERA MILJONER DÖR`? OCH JAG KAN INTE GÖRA ETT SKIT ÅT DET? INTE SJÄLV, ALLA MÅSTE GÅ IHOP. ALLA.
Varför händer det inget , varför är inte folk förbannade på rätt saker? FUCK RASISTER ERA JÄVLA IDIOTER ALLIHOPA. Det är propaganda som skapat de negativa tankarna ni har i huvudet? Tror du verkligen att DU BESTÄMMER SJÄLV dina åsikter? NÄR TUSENTALS TYCKER EXAKT LIKADANT? Och de som tänker annorlunda är manipulerade va? Eller naiva`?'

Hur stor är risken att alla tycker samma saker utan att känna  varandra utan att träffa  varandra? Va? Om de inte blir inpräntade i huvudet att tycka exakt dom sakerna.
Tror du att Afrika har svultit i alla tiderna? Tror du verkligen det? Fattar du inte att din regering och alla andra tar deras mat så att du och jag kan äta den? När vi egentligen inte behöver den. Alla feta människor som äter och äter och äter utan att känna ånger, ni kommer alla att ruttna.
Men visst du kan ju inte göra något åt det? NÄHE VEM FAN SKA GÖRA NÅGOT DÅ? REGERINGEN, DET ÄR JU DOM SOM TAR DEN?


KILLUMINATI. Jag är sur.

PLAYSTATION 3,

Förra veckan köpte Paul hem ett playstation 3, med "guitar hero - Warriors of rock". Det är skitroligt, fy vad roligt det är att spela.
Jag har ju spelat det tidigare hos pappa för det mesta, då stod Jag och mina syskon och spelade som ett helt band, det var coolt.
Men nu har jag fixat en till gitarr utav min lillebror eftersom mamma har inte playstation 3, så då kan Elias aldrig använda det.
Så jag för det mesta varvade hela Warriors of Rock, men nu har vi börjat och ska spela på Guitar Hero 5.
Och vi köpte ett annat spel också, Mirrors Edge. Det var verkligen skitroligt. Det är Le Parkou, och man hoppar och springer bland taken och andra höga byggnader. Tänk dig, den högsta bildkvaliten på en stor bild. Alltså man börjar verkligen svettas om händerna när man hoppar runder för det är högt och så bra kvalite så tror man att man verkligen är där. Och spelet fick vi för bara 49kr, egentligen dyrare. Men Gamestop är ganska bra.

NY LÅT!

Påväg hemifrån Bakken (danmark) så visade min lillebror Elias en låt. Jag lyssnade på den. Och blev genast förälskad.
Texten är underbar. KILLUMINATI!

LYRICS:

[INTRO]
The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.

What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotized by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we're told is going on and what is really going on is absolutely enormous.

[Chorus: Block McCloud]

It's like we all know what's going down
But no one's saying shit, what happened to the home of the brave?
These motherfuckers they're controlling us now
But no one's talking about it, made us proud to be slaves

And everybody's just walking around
Head in the clouds, we won't awake until we're dead in the grave
By then it's too late, we need to be ready to raise up
Welcome to the end of days

[Verse 1: Vinnie Paz]

Everybody is slave, only some are aware
That the government releasing poison in the air
That's the reason I collect so many guns in my lair
I ain't never caught slipping, never underprepared
Yeah, The Shaytan army, they just break it proudly
George Bush the grandson of Aleister Crowley
They want you to believe the lie that the enemy Saudi
The enemy ain't Saudi, the enemy around me
There's fluoride in the water but nobody know that
It's also a prominent ingredient in Prozac (for real?)
How could any government bestow that?
A proud people who believe in political throwback
That's not all that I'm here to present you
I know about the black pope in Solomon's Temple
Yeah, about the Vatican assassins and how they will get you
And how they cloned Barack Hussein Obama in a test tube

[Chorus]

[Verse 2: Vinnie Paz]

Whoever built the pyramids had knowledge of electrical power
And you know that that's the information that they suppress and devour
Who you think the motherfuckers that crashed in the tower?
Who you think that made it turn into ash in an hour?
The same ones that invaded Jerome
The ones that never told you about the skeletons on the moon
Yeah, the ones that poison all the food you consume
The ones that never told you about Mount Vesuvius Tomb
The Bird Flu is a lie, the Swine Flu is a lie
Why would that even come as a surprise?
Yeah, the Polio vaccine made you die
It caused cancer and it cost a lot of people their lives
Do y'all know about Bohemian Grove?
How the world leader sacrificing children in robes?
Lucifer is God in the public school system
I suggest you open up your ears and you listen

[Chorus]

[Outro]

The greatest hypnotist on the planet Earth is an oblong box in the corner in the room. It is constantly telling us what to believe is real. If you can persuade people that what they see with their eyes is what there is to see you've got them. Because they'll laugh in your face of an explanation then which portrays the big picture of what's happening... and they have

Spotify Premium

Jag har inhandlat mig spotify Premium, ingen reklam kan lyssna hur mycket jag vill. Detta känns bra, plus att jag nu har det på mobilen. I offline läge.
Trots att jag tycker det känns dåligt att betala för det. Men jag har helt enkelt inte hittat något bättre, och min musiksamling där går inte att göra om igen, de e ganska mycket  musik.

201111111111111111111111


- Caught in a Hustle

So if I should ever fall and get caught in a hustle
Let them know that I died while I fought in a struggle
From the hoodrats to rich kids lost in a bubble
Spray paint it on the streets and in the subway tunnels
Write it down and remember, that we never gave in
The mind of a child is where the revolution begins
So if the solution has never been to look in yourself,
How is it that you expect to find it anywhere else?

min musiklista... (för tillfället)

  1. Mobb Deep - Shook ones part 2
  2. Mobb Deep - Survival of the fittest
  3. Tech N9ne - She devil
  4. The Pharcyde - Pack the Pipe
  5. The Pharcyde - Runnin
  6. Nas - The message (hittar inte orginalet på youtube)
  7. Tupac - Lifes so hard (de fattas dock en vers)

RSS 2.0