THE POWER IS IN THE PEOPLE

De flesta vet vad manipulera är, men vad är det egentligen. .
Det är något jag är fruktansvärt dålig på, vad jag vet. Ibland tror jag att jag manipulerar utan att själv vara medveten om att jag gör det mot någon. Antingen är det så eller så är det helt enkelt så att jag inte gör det, men hur ska jag egentligen veta det.

Om jag pratar med någon och försöker få ut mitt syfte av den personen utan att personen vet det, är det då att lura eller manipulera. Eller är det kanske både och?

Exempel;
Om jag hade gått ut i tvn och sagt att jag skulle hjälpa människor i afrika, men egentligen bryr jag mig inte om de i afrika utan vill ha västvärldens pengar istället. Manipulerar jag människor för eget syfte och får de att tror att de gör något bra när de egentligen gör saker och ting värre, eller lurar jag?
Det var bara ett exempel. Men att manipulera kan ju innebära andra saker också.

Exempel;
Om jag får min kompis att tro att hon måste köpa det som jag vill att hon ska köpa, är det manipulation, hypnotisering eller lurar jag? Eller är det kanske allt i ett?

Allt beror ju på vad man tycker att manipulera, hypnotisera och lura är för något. Oavsett så för mig är alla de grejerna dåligt. Och jag skulle aldrig använda mig av dem. Fast de flesta har säkert gjort det någon gång då och då, utan att tycka det är något fel med det, vadå alla gör ju det eller?
Det jag vill komma fram till är att det är inte speciellt svårt att manipulera eller lura någon för egen vinnings skull. Så om vi nu alla är överrens om att alla kan det, alla gör det, varför skulle inte ALLA då göra det?
Varför skulle regeringen som VINNER MEST på att manipulera och lura INTE göra det? När du gör det?

För att dom bryr sig om oss? På vilket sätt bryr de sig om oss när det är vi själva som jobbar åt dom, dom jobbar inte åt oss vi jobbat åt dom. När vi klagar är det jobbigt, när vi vill ha det på vårat sätt är det jobbigt.
Men då säger du, nej jag jobbar inte åt dom , jag jobbar åt mig själv? Va?
Du jobbar, vart går pengarna? Till dig? Eller till dom?
Alltså lönen finns av en orsak, den är inte oplanerad och kom upp ur tomma intet. Det var faktiskt människor som tänkte igenom grejen ganska nogrannt.
På vilket sätt skulle de få oss arbeta för dom utan att klaga? Och hur skulle vi arbeta åt dom så att de tjänar på det. Och framförallt, hur skulle de få oss ATT VILJA JOBBA för dom?

Med manipulation. På samma sätt som du manipulerar din vän eller vem som helst för att få ut det du vill, manipulerar de oss för att få ut de dom vill.

Hur skulle de se ut ifall du kunde tjäna en miljon på en månad? Du skulle ha slutat jobba för det första, precis som alla andra som också hade slutat jobba. Eller väljer vissa kanske att fortsätta jobba ändå? bara för skojjs skull?
Detta är inte en ursäkt till att jag inte jobbar du som säkert skulle tänka så just nu. Detta är verklighet.
Men ifall de fick oss att tro att vi kunde tjäna ihop den där miljonen bara vi jobbade hårdare och hårdare så skulle vi få den, och ifall de fick oss att tro att vi bara MÅSTE gå till jobbbet för att överleva, eller ännu värre, att de inte bara får oss att tro utan att, de faktiskt inte ger oss några andra val än att jobba för dem.
Hur kan flera länder, världsdelar, faktiskt gå på detta tricket? Hur? Människan har alltid jobbat för sig själv och sin familj, aldrig för andra. Har du sett ett lejon gå fram till en annan flock och frågat om de behöver hjälp?

Människan arbetar precis som djur för sin överlevnad, det är inte så stor skillnad på djuren och oss människor, den enda skillnaden är att djur inte söker kunskap som människan. Det är det enda.

Människan söker nya vägar hela tiden. Det är inte bra. Vi borde bara leva för att överleva. Men istället sitter vi framför datorer och tvn och mobilen och går till jobbet varje dag. Ingen bryr sig om det som vi egentligen är födda till. Vår familj att ta hand om varandra.

Att alla människor går hand i hand är en dröm, men det som händer just nu i världen skulle få er alla att tappa huvudet precis som jag ifall ni förstod.
Snälla jag ber er försök att förstå, ert liv har en betydelse och det är INTE pengar eller materiella saker, utan det är kärlek och att leva i frid. Leva förståndigt, leva i harmoni. Det finns alltid faror, de kan vi inte komma undan. Men är det verkligen för mycket begärt att leva i harmoni och kärlek? Utan stress?

Menar du att på fullaste allvar att det inte går? DET ÄR JU DET SOM ÄR MANIPULATION, det går jag svär och är hundra procent säker. Men det krävs ett stort jobb för varje ensam själ i världen.

Naturen finns här för att VARJE MÄNNISKA ska kunna överleva. HUR FAN KAN JAG ÄTA MIN MAT OM JAG VET ATT FLERA MILJONER DÖR`? OCH JAG KAN INTE GÖRA ETT SKIT ÅT DET? INTE SJÄLV, ALLA MÅSTE GÅ IHOP. ALLA.
Varför händer det inget , varför är inte folk förbannade på rätt saker? FUCK RASISTER ERA JÄVLA IDIOTER ALLIHOPA. Det är propaganda som skapat de negativa tankarna ni har i huvudet? Tror du verkligen att DU BESTÄMMER SJÄLV dina åsikter? NÄR TUSENTALS TYCKER EXAKT LIKADANT? Och de som tänker annorlunda är manipulerade va? Eller naiva`?'

Hur stor är risken att alla tycker samma saker utan att känna  varandra utan att träffa  varandra? Va? Om de inte blir inpräntade i huvudet att tycka exakt dom sakerna.
Tror du att Afrika har svultit i alla tiderna? Tror du verkligen det? Fattar du inte att din regering och alla andra tar deras mat så att du och jag kan äta den? När vi egentligen inte behöver den. Alla feta människor som äter och äter och äter utan att känna ånger, ni kommer alla att ruttna.
Men visst du kan ju inte göra något åt det? NÄHE VEM FAN SKA GÖRA NÅGOT DÅ? REGERINGEN, DET ÄR JU DOM SOM TAR DEN?


KILLUMINATI. Jag är sur.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0