festivalsommar

Jag har ju aldrig varit på en festival. Eller alltså jo, stadsfestivalen, men inte andra som typ Siesta festivalen eller Roskilde. Så detta året funderar jag på om jag ska och packa tält och öl och åka till Ölands roots festival. Det är reagge festival. Jag bara väntar på att se om det kommer några artister som jag känner till. För jag betalar ju inte biljett och sen så är det ingen artist som jag vet.
Haha, kanske också skulle testa Siesta festivalen. Eller Peace & love festivalen, eftersom Promoe kommer dit. Du vet Promoe är ju han som är rapparen i Looptroop. Men det är synd att inte hela Looptroop ska vara med. Då hade jag nog inte tvekat. Hehe.

Men förfan dags för mig att åka iväg på något sånt och börja utnyttja att jag är 18 och kan göra vad jag vill och hur jag vill.


Looptroop Rockers

JAAA, den 16 Augusti kommer Looptroop till Malmöfestivalen, iår igen. Om jag inte har kollat fel på sidan. Bara så ni vet kommer jag att vara där längst fram och hiphopa loss som fan. hihi.
längtar ju redan, fast det är hundra månader kvar tills det datumet. Blöö. .


the revolution movies


underbara underbara

Min pappa läser denna bloggen , antagligen ofta (får ja hoppas). Men iallafall, han klagar då också att det aldrig står något om honom. "det står ju mycket om din pappa" säger han. Jag lovade honom att jag skulle ge honom en liten hälsning. Eller jag lovade inte kanske, men jag kände att det hade ju varit roligt att nämna honom.
Som jag  inte gör så ofta.
Men aja, nu du pappa nu är du med på bloggen. Och du, bara så du vet så finns de fler sånna filmer att se på nätet som den ja tvingade dig att se. Du borde se dem alla.

Inte bara du pappa, alla borde se dessa filmerna. Det är väldigt intressanta filmer. Handlar om världen osv. Det fick mig att tänka till verkligen. Men jag vet inte om det är så bra. Jag menar jag tänker redan så mycket.
KOLLLA, JA KAN INTE ENS SKRIVA OM EN FILM UTAN ATT BÖRJA TÄNKA PÅ EN MASSA ANDRA SAKER. hahaha

and so here we are

Alla människor gillar att gå ut och gå, ut å springa eller träna överhuvud taget. De säger att det rensar hjärnan på en massa tankar. Jag rensar huvudet när jag åker tåg eller buss. Det är så avkopplande att det är sjukt. Med lurarna i öronen och min väska på sätet bredvid. jag kanske tar upp min almenacka och kollar igenom. Eller så kanske jag skriver lite olika saker i min lilla rosa anteckningsbok.
Jag kan inte leva utan att ha min musik i örat eller min penna och block. Eller iallafall penna, så jag kan skriva någonstans.
Häromdagen skrev jag ett brev hur jag hade velat ha det ifall jag dog. Det är inte det att jag är deprimerad eller så. Men man vet aldrig när man kommer dö. Och jag vill att alla ska veta vad som gäller om jag dör. Eller inte alla kanske, men de som hade skött min död.
Jag vill inte bli begraven, inte kremerad. Utan jag vill att min kropp ska användas till något bra, något som betyder. Forskning eller kanske donera mina organ till de som kan överleva med min hjälp som död.
Kyrkan tjänar för mycket pengar, när de inte ens behöver. Varför ska mina föräldrar kanske lägga ut ett flertal tusenlappar på att jag ska ruttna i gjorden, eller brännas. När de kan få pengar genom att använda min kropp till något bra.

Aja, jag menar inte att skriva brevet här men i alla fall.


Zeitgeist, The Movie | Final Edition : PART 1 - Swedish Subtitles

spola fram till 10 min.


Adulthood

Jag har glömt skriva att jag har sett Adulthood nu. Den va inte så bra som jag trodd, lite besviken faktiskt. Hela filmen handlade om Sam, han som dödade Trife i Kidulthood. Som om det va synd om honom eller nått. Men visst de va lite synd om honom, men endå inte.
Fan jag vet inte vad ja ska skriva om den Den va helt okej, gillade du Kidulthood måste du se den, eftersom det är fortsättningen. De är 6 år äldre.
Kolla och skapa dig en egen uppfattning.


vadå hemligt?

Allt det här med konspirations teorier. Det är ju så hemligt osv. Men hur kommer det sig att nästan alla vet om det? Ja vet att kanske vissa har insett bedrägeriet och börjat forska i det. Men hur kan dom få forska i det om det nu är så hemligt?
Och om det nu är så som alla säger att det är, varför gör ingen något åt det?
Är det verkligen så att hela världen bara styrs av lagar, visste du att det finns lagar i krig? Det är helt sjukt. Lagar på hur man ska kriga. Det borde finnas en lag som säger att man inte får kriga.

Men allt detta det är för lätt att hitta på nätet, det finns t.o.m. på tvn ibland ändå säger de att tvn visar det som de vill att vi ska se. Vill dom att vi ska tro att det är såhär`? Kanske detta är med på hela lurendrejeriet. Jag menar vi kan ju inte veta allt som ingår i deras plan. Vem är Obama egentligen? Vart kommer han från.  .


Föresten, det där i biblen om att världen går under, de gör den inte. De har bara översatt fel. Det är så att det finns olika årstider, jesus levde under fiskarnas årstid. Eller han levde ju inte, men ja de sa ju att han sa att världen skulle gå under, nej men en ny årstid ska komma, vi säger hejdå till den vi är i nu och hälsar den andra välkommen. . Det är därför de dödade oxen av guld. För att säga hejdå till oxens årstid.
Hela kristendomen är grundat av astreologi. SJukt men sant.

här kommer lite bilder

i do no

Följ min blogg med bloglovin


HAHA

its all set up

9/11, vad tror du om det? Ja vet att det var staten själv som gjorde det. Hur jag är så övertygad? Det är svårt att förklara. Jag kan inte förklara du måste se det med egna ögon för att förstå, för att veta. Du måste gräva.
Jag vet att Jesus inte fanns, jag vet att kristendomen bara finns för att vi ska vara dumma i huvudet.
Staten / regeringen gör allt för att vi inte ska kunna tänka med våra egna hjärnor. Vi är hjärntvättade. Allihopa! Ni skulle tycka jag vara dum i huvudet om jag sa att pengar inte var värt något, ni skulle tycka jag va dum i huvudet om jag sa att snart kommer världen vara ett land och vi kommer vara kontrollerade med chip i våra arman. Men faktum är att det finns folk som redan har chip i armarna. De bad om det. Alla kommer att vara rädda och vilja vara skyddade, vi kommer att be om att få dessa chip. Jag vet detta, därför kommer jag, min man och mina barn aldrig få dessa chip. Och jag kommer säga till varje människa "sätt inte in det". De kommer få välja själv.

Första världskriget, startade genom någon väldig katastroff, människor dog. Jävligt många, staten själv gjorde det för att få komma in i krig, för att ha en anledning till folket. Sen kom det denna båten som blev attakerad av tyskar. Det va aldrig några..  NI som läst på vet vad jag snackar om. Ni andra, ni vet ej. This is some deep shit. Och ni borde vara rädda.
Ni är under en stor jävla revolution. . makten som kommer finnas kommer vara katastofal. De mänskliga rättigheterna kommer att försvinna, världen kommer därmed gå under. Men ta det lugnt, det är ja inte hundra på.


skänk vatten


gratis sms

Ja detta är väll en sorts dålig reklam. Men jag får skicka fler gratis sms om du blir medlem här,
Men dessutom kan du själv skicka gratis sms.


http://www.gratissms.se/mw63jb4sad

där e länken. . Bli medlem är ni snälla!

This Day

Imorse vaknade jag med Paul och vi hade en stressig morgon för han skulle iväg till arbetsförmedlingen och jag till skolan. Sen sjukanmälde han sig istället och gick inte dit.
Cattis ringde till mig sen och sa att vi skulle träffas, så vi träffades i stan. Vi gick runder och pratade en massa och sen gick vi till Haket och käkade lunch. Måste bara säga att det var verkligen prisvärt "dagens för 69:-"
Sen efter det gick vi bara runder i stan och chechade läget, sen ringde ja Paul men jag fick inte komma till han. BLÖÖ. HAha så Cattis ringde Alice och frågade om vi fick komma, då fick Cattis inte heller komma till henne, helt plötsligt. HAha.
Sen bestämde vi oss för att bara vänta på knutan och plötsligt så kom Ebba där. Som från ingenstans.
Vi följde med henne till Olympia ishallen. Och sen tillbaka till Knutan.
Sen åkte jag och Ebba till sjukhuset. Hehe. Sen åkte jag till Paul

Jag och Cattis hade jätte roligt på Knutan, vi stod på andra våningen och kollade ner på alla människor som gick där nere. Det va faktiskt väldigt roligt. Sen letade ni snigelfossiler i golvet. (knutans golv är gjort av fossiler)
Haha.

Jag, cattis och ebba vi fick snackat väldigt mycket och utrett en hel del. De va väldigt skönt tyckte jag. Nu känns inget spänt eller så, allting känns bara bra. Ni två betyder för mig, bara så ni vet!

Sen hos Paul tittade vi på tre olika filmer, eller jag rättare sagt, min Paul han e lite sjukling så han sov filmerna igenom. Men det gick bra endån. Vi kollade på "Prom Night" (skit kass), sen såg vi "Dirty dancing" Jag blev helt till mig i slutet. För det är ju ett underbart slut.
Sen kollade vi på en sjuk film "All boys love Mandy Lane" , de började med att en kille hoppade från ett tak för att imponera på denna Mandy Lane, men han bröt nacken av sig och dog. .Sjukt! Jag stängde av till slut för den va så dålig, hela tiden mörkt så man såg inget. .


(Lights are blinding my eyes)Kidulthood

Den kom 2006 och för mig är det den bästa filmen som har skapats, med sitt budskap, med det hemska slutet.
Trife och Alisa är huvudspelarna i denna filmen. En tjej tar livet av sig och filmen utspelar sig på två dagar.
Det finns Sam som är en jävla idiot och mobbare, en gangster. Alla är gangstrar och alla pratar sin London Accent.
Slutet är hemskt och man kan gråta skrika eller bli förbannad, för det är det hemskaste slutet jag sett ¨på en film.
Men budskapet är fantastiskt..

Har ni inte sett den, se den för fan, Ni missar INGET!


nostalgi

När jag sitter här och är så trött att jag knappt orkar hålla mina ögon öppna och jag lyssnar på Looptroop i Lurarna "yesterday . . ." sjunger dom.
Då kom jag att tänka på gamla tider, hur det brukade vara. När jag va värsta partypinglan och det gick inte en enda helg utan fester. Jag söp mig full ständigt, och hade säkert 100 vänner. Eller iallafall bekanta och jag dansade rumpan av mig. Det va jävligt roligt men de tiderna är borta nu. Nu har jag bara skola körkort och jobb i huvudet. Sånt som räkningar har kommit in i mitt liv. Pengar har blivit ett bekymmer och jag kunde gå osminkad till skolan i joggingbyxor och en huvtröja. Nu är jag mer kallad Daniella "lyxbönan", lite fin i kanten och festa mig hejdlöst gör jag aldrig. Utan sitter hemma vid min data och tråkar, men däremot har jag en underbar pojkvän som ger mig hejdlös kärlek och underbara nya vänner som alltid finns där och gör mig glad. .
     De gamla vännerna som också va festpinglor och gangsterbrudar har skaffat barn eller lever med andra människor går på andra skolor eller helt enkelt bara finns någon annan stans. Jag tänker på de som till och med lever i himlen just nu (om himlen nu finns).

Bara för detta måste jag ladda upp lite gamla bilder.trafikschoool.

Idag efter skolan mötte my mig på stationen i Åstorp. Så gick vi till trafikskolan och övade teorin. Jag fick första gången 49/70 sedan fick jag 42/70. . .
Jag va dålig. .  Hm, men sedan förklarade my frågorna för mig och svaren så jag klarade det och blev godkänd.
Alltså godkänd i Träningsdelen A. Det finns A,B,C,F sen ett övningstest sak, sen sluttest, när du klarat sluttestet gör du själva de stora riktiga provet. .
Jag har precis klarat A-delen. .  Grattis till mig.

Sen för att fira bjöd My mig på Kinamat! HAHA. Nej skojja vi firade inte. Men vi åt kinamat. Och snackade en massa skit.


(på bilden : Jag och My för ungefär 100år sedan!)

första dagen i skolan,

Första dagen i skolan. Träffade klassen igen. Det  va helt okej, Jag träffade ju Cattis igen som jag inte träffat på en evighet. Men också de andra i klassen.
Vi har precis börjat med Multimedia nu i skolan. Så vår eftermiddagslektion hade vi att vi var tvungen att spela ett spel. Vi hade alltså turnering i klassen. Spelet som röstades fram blev "Seal hunter". Om ni hört talas om det, så vet ni att det är roligt.
Men innan jag visste vad de va, så såg man bara denna lilla söta sälen som hade ett gevär siktat mot skallen.
Jag och Cattis ville inte spela, men till slut så spelade vi. Och vi kunde inte sluta, det va ju skitroligt ju. . Men budskapet va skit. Vi fick rekordet 42,000 poäng.
Haha
Efter skolan åkte jag och Cattis in till Stan för att fika,och där träffade vi Matilda som följde med oss och fikade. Vi hade riktigt roligt och skrattade ihjäl oss åt alla möjliga saker. HAHA.
Men stackars Cattis hade en blind date, och vi skämtade om denna kille hur han skulle va, eller se ut. Och när han väl kom. Ja de får ni fråga Cattis om. . .  Men mitt första intryck : jag kunde inte sluta skratta. . .
Sen var vi "tvungna" att gå för "lovisa var ledsen". . . HAHAH


immortal technique

Här kommer själva låten om du vill höra den . .

intryckDet finns en viss musik som gör mig rörd och ger mig ett väldigt starkt intryck. Det är musik där jag märker att musikern har lagt ner sin själ i att göra denna låten och verkligen gått in för texten. Låten är så bra att jag hade kunnat skrika. Budskapet är så bra att jag kan gråta. När någon berättar genom musiken hur livet verkligen är, där han/hon bor.

Det finns bara en musiker som har gjort att jag nästan gråtit och bara lyssnat om och om igen på samma låt, och verkligen gått in för budskapet och texten. .
Det är Immortal Technique . För er som inte vet vem detta är, så är det en rappare från Harlem Street. Han musik rör en verkligen om du förstår engelska. Jag hade velat skriva ner hela hans låt här men det är ingen som orkar läsa det så jag skriver bara mina favorit delar, ur låten "caught in a hustle"

"I'm Like the little kids on T.V That dig through the trash
I hustle regardless of the way you talk shit and laugh
A lot of niggaz drop science but they don't know the math
Because their mind is Narrower than the righteous path
It's funny how on the block niggaz will kill you for cash
But never raise the gun and cry out "Freedom at last."
The cold war is over but the world is still gettin colder"


"Write it down and remember that we never gave in
The Mind of a child is where the revolution begins
So if the solution has never been to look in yourself
How is it that you expect to find it anywhere else"

(immortal technique)
And it's the people that love you that seem to hurt you the most
Sometimes when they die you find yourself cursing their ghost
But you make success, nobody delivers your fate
Sometimes you give and you take

Post-Tramatically scar kids that try to be brave
Because niggaz backstab each other just to try to get paid
Turn cannibal like nights during the crusades
Afraid of responsibility; Addicted to greed
Beating their girls purposefully losing a seed
As if we were bound to the destiny we used to recieve

och sen kommer slutet av låten som är bäst. . .

I used to wonder(I used to wonder) about people who didn't believe in themselves
But Then I saw the way that they portrayed us to everyone else
That cursed us, then only see the worst in ourselves
blind to the fact the whole time we were hurting ourselvesvi hade iallafall tur med vädret , IGEN!

Vi alla har väll sett ettan, den är så rolig att man skrattar ihjäls sig. Hela familjens kaos under denna campingresan . .
Sjukt rolig. Iallafall idag var jag och kollade på tvåan. .  Inte helt lika rolig eftersom den var sorglig nästan hela tiden. Visst det va rätt roligt ibland, men så fort det blev roligt så blev det sorgligt. Inget kaos precis utan bara   . . nästan tråkig.
Jaja, men nu har man sett den också då, får väll fortsätta njuta och skratta av ettan.


idag höjdes priserna

Idag höjde skånetrafiken sina priser på buss och tågresor. .
För mig att åka tåg till Helsingborg kostade det innan 23kr, nu kostar det 26kr. . .
Herregud hur ska jag ha råd. .
Med buss vet jag inte hur mycket det kostar. . Men hela skånes resor har höjts . De säger att det är för att fler åker resor med buss och tåg, och då behövs det mer bussar och tåg. . OCh det kostar pengar bla bla. . . De är skitsnack för folk kommer ju hellre köra bil nu och cykla än slösa så jävla mycket pengar. .
Jävla pengagalna idioter. .

Kelis - caught out there

What is this I see,
You don't come home to me,
When you don't come home to me,
I can't deal, can't bear,
You keep tellin' me lies, But to your surprise,

nej allvar. .

Jag tror att Looptroop / Promoe aldrig har gjort en dålig låt. . .

loooptroop Rockers

Jag glömde tre underbart bra låtar

Hurricane George
Looking for love
Heavy rains

tänka sig

Jag vaknade klockan åtta idag. Eftersom jag är hos Paul och han skulle till arbetsförmedlingen, så jag tänkte jag går upp med honom. Och nu har jag ätit frukost och gjort vi mig, jag är hos Paul nu.
Paul är inte här för han letar ju jobb. Vilket kanske inte är så lätt just nu, iomed finanskrisen som finns överallt. Och som är så himla hemsk osv. .


Men inte lika hemsk som kriget i Israel och Gaza, vilket är ett löjligt krig. "Typ jag vill kriga. Hey ja vet vi krigar mot Israel, dom är ju inte världens mest armeade land. . !" Sa Hassam. . Eller vad han heter. . 
Whatever. Tur att man bor i Sverige, eftesom vi krigar ju ALDRIG! 
Själv tror jag inte ens på krig, jag tycker att om hela världens armeèr bara upplöstes, så hade ingen kunnat kriga. Eller om världen var ett enda land,hade ingen haft "maktbegär" , men de finns ju de som säger att det inte hade funkat så . . Men jag tror endån på det. Kalla mig "flower power hippi" eller vad ni vill. Men freden kommmer att komma någon gång . .

Jag vet bara inte när.  


Looptroop Rockers bästa låtarna!

  1. Feel so good
  2. rainbow faces
  3. jag sköt palme
  4. adrenaline rush
  5. top dogz feat. Petter
  6. fly away
  7. ambush in the night
  8. these walls dont lie
  9. the long arm of the law
  10. bandit queen
  11. the building
  12. Fort Europa
  13. dont hate the player
  14. (Promoe) Calm down


grammisgalan

Alltså allvarligt talat, musiken som är "populär" just nu i Sverige, DEN SUGER! jag kollade på grammisgalan idag och jag visste typ inte vem någon av de som vann grammis var. Vem fan är Kleerup, eller hur de stavas?
Varför satt bara Timbuktu där och inte ens var nominerad, afasi & filthy de va med i en nominering och fick lägst ratning, alltså allvarligt. . det är sjukt.
Och hela tiden "folket röstade såhär . . " JAHA, vem fan e folket som röstade då? tre 50åriga gubbar eller?
Fan va arg jag blev, de e bara skitmusik just nu. Ja menar vem fan e EMD,de tror att de är något, de är bara skit. De kämpar inte ens för att komma någonstans för de är ju så "snygga", blö dom e fula som stryk. Och hela sveriges skitmusik kan bara dra. . . Pallar inte.


gissa vad jag har fått?

min julklapp av pappa och Anna,
THE SIMS 3!

WOHOOOO , det är inte släppt ännu, men kommer den 20 februari, så då skickas det hem direkt i brevlådan, då är det mitt! MITT MITT MITT , THE SIMS 3, YIPIIIEEE! Jag kommer bli mer datanörd än nånsin . . .


snö

det är snö nu. Det är roligt, men jag är trött på snön nu, så försvinn försvinn . . blö blö.
Nu vill jag ha sommar, men först vill jag träna . . så jag slipper känna strandångesten!

nyårsafton

Det började med att jag var hemma och sov . .
sen gick jag upp kollade på tv, sen började jag och mamma göra ve oss inför den stora nyårsdagen. Jag hade min klänning som jag fick av mamma på julafton, samt fuskpälsen som jag fick av Paul på julafton.
Vi skulle upp till min morbror tyronne och fira nyår. Äta trerätters och dricka gott.
Det var en helt okej förrätt som mamma hade gjort , något recept hon hade hittat.
Sen var det en helt underbar varmrätt, med räkor musslor och andra skaldjur, men han hade också gjort en köttgryta med oxkött som jag inte smakade men andra sa att den var underbart god.
Maten var underbart god och vi drack olika viner till varje maträtt, sen var det en jätte god tårta till efterrätt och vi drack rosèvin till den.
Sen var det dags för mig att ge mig iväg, till Paul skulle jag.
Vi festade vidare tillsammans och dansade och hade kul. Tolvslaget drack vi champagne med hans mamma och sen gick vi ut till och kollade på fyrverkerierna.
Sen var nyåren slut för min del. . . inte mycket men det var min familj. Och man behöver inte alltid supa sig hejdlöst full på nyårsafton och det har jag gjort alla andra nyårar, så nu var det endast med de som står mig närmst!

ear-inflam-mation

jag har ont i mitt öra,


RSS 2.0