CHICAGO 10 -ett måste


BESLUTSÅNGEST

Det blir ju så kallt. Och denna jackan är fodrad tror jag, eftersom den inte hör till kruppen "kappor" utan "jackor". Men jag vet heller inte om den röda kappan var fodrad vilket jag tror..
Tarf Jacket SEK 799, Ichi - NELLY.COM
Nej jag ska ut idag i Halmstad och leta också. Fan vad svårt de ska vara. Har inte köpt jacka på ca 3½ år...

15 döda i Mexico

Det var 15 döda i Mexico på en biltvätt. Skjutna allihopa utav organiserad brottslighet.
Men inte nog med det. Brottslingarna har lyckats få en hel polisstation att säga upp sig, och några poliser flydde även från samhället.
Herregud. Jag undrar vad det är för människor som ligger bakom detta. De är säkert snuskigt rika iallafall.

Såhär skriver Skånskan om det:
http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101027/TTUTRIKES/110279674/*/15-unga-dodade-i-valdsuppgorelse

BANG BANG MY BABY SHOT ME DOWN


JAG ÄLSKAR SKOR...

Jag vet inte var man köper dessa, och tror inte jag hade haft råd iallafall. Men kolla vilka skor...

I want

Klänning från http://shop.shoerepair.se

Skor från http://shop.shoerepair.se

Sommar sommar kom tillbaka... jag längtar till sommaren redan!


Nu börjar mitt nya liv, IGEN.

Jag har lagt upp ett schema med mamma idag. Över telefon. Över vad jag ska göra imorgon. Jag tänker inte skriva vad. Eftersom det är privat.
Men tack mamma för din hjälp. Även om du kan vara lite jobbig ibland, vet jag att du bara bryr dig. Jag försöker bli en bra person, men det är inte lätt när allt går emot mig. Och jag gör konstiga val i mitt liv. Val som inte ens jag förstår att jag gör.
Jag minskar och minskar, det känns som att jag kommer att försvinna snart. Vilket jag inte gör. Its not easy.

Patrik Isaksson

Förlåt. Det var det jag gjorde. Men jag har inte dödat Milton.

Du får göra som du vill -


Ruta 1

Musiqa (society is Brainwashed)

Ill Bill, så fet artiskt. Riktigt bra! ÄKTA.


Svenska soldater i Afghanistan

Alltså jag blir så förbannad.
All respekt till de soldater som blivit mördade i kriget. MEN, varför uppmärksammar vi bara de SVENSKA soldaterna. Alltså jag menar, uppmärksamma också de andra som blir mördade isåfall.
Det är så hemskt. Jag vet inte hur många människor som dör varje dag i afghanistan, irak, iran, palestina, gaza osv. och jag tycker hemskt synd om de, och säger vila i frid till er alla. Men sluta tycka att svenkarna är speciella. Vi är alla människor, vi är alla lika.

Vad ska vi ens dit och göra. Låt de ta hand om sig själv. Vi svenskar åker dit endast för att hjälpa USA inte för att hjälpa aghanerna. Då hade de inte dött. Vissa hjälper dem att bygga hus osv. Men sluta tro att Svenskarna ska komma och bestämma. Herregud låt dem vara. Vi behöver inte modernarisera hela världen. Låt dem vara.

Usa vill bara åt oljan, och sverige får säkert något för hjälpen. Jag tror heller inte att det bara är svenskarna som hjälper. Tänk dem är helt hjälplösa.
Och det är krig. Ni soldater som väljer att åka dit, åk då dit och var medveten om att ni är faktiskt SOLDATER! Vafan snackade folk om detta också under andra världskriget? "Oj en svensk dog igår!" jämfört med tusen andra judar?
SLUTA!!!!

Världen

Jag kan inte slappna av. Jag mår inte bra av att världen beter sig som den gör. Det gör ont att veta att jag inte kan göra ett skit. Men jag ska försöka. Man har bara ett liv, jag ska försöka göra världen bättre så mina barn kan växa upp utan att jag ska vara orolig att den hinner gå under innan de dör.

Erica Jong - Rädd att flyga

Detta är en bok som jag vill läsa. Jag kollar just nu på en intervju med självaste författaren, Erica Jong, på kunskapskanalen.
Hon är väldigt intressant att lyssna på. Då hon pratar om kvinnor mycket.
Hon sa att hon ville skriva ner vad som pågår i kvinnors huvud. För vi är lite galna oftast. Den är skriven på 1970 talet. Jag vet inte så mycket om den. Men jag tror att den är fruktansvärt bra. För kvinnan som skrivit den verkar väldigt väldigt vettig.
Hon pratar mycket om att kvinnor måste komma in mer, att vi inte blir lika accepterade.
Här är en recension som någon skrivit :
http://dagensbok.com/2010/02/27/erica-jong-radd-att-flyga/

Världen går under

Vi alla är medvetna om miljön. Men vi tror att det är propaganda mycket av det. Och mycket är säkert just det, propaganda.

Men när vi fiskar, tömmer vi inte haven?
När vi letar olja, tömmer vi inte jorden?
När vi letar järn, tömmer vi inte jorden?
När vi letar guld, tömmer vi inte jorden?
När vi skräpar ner, försvinner skräpet ?
När vi äter, då äter vi, det försvinner, gör det inte?

Hur ska man förklara för en hel befolkning att man faktiskt måste se över sina lyxiga vanor. Vi lever i lyx, även om du tycker att du e fattig. Jag har inte mycket pengar alls, men jag klarar mig. Jag behöver inte gå ut och hugga ved för att få värme. Jag behöver inte gå ut på jakt för att få mat. Jag behöver inte kämpa för att ha det bekvämt. Jag har en säng.

Varför klagar folk så fruktansvärt mycket, ser ni inte hur bra vi har det. Tänk på afrika, tänk på alla dessa U-länder som faktiskt måste kämpa för att få mat på bordet. Inte bara genom att gå till ett jobb med bra arbetskamrater eller en fin skola. De måste KÄMPA på riktigt.

Jag har dåligt samvete över mitt liv. Så fruktansvärt dåligt samvete. Vi är ca 25% av världens befolkning som lever som du och jag. Vi lever i vardaglig lyx. Lyx vi inte tänker på som lyx. Lyx för oss är när du inte ens behöver gå till affären för din mat.. när maten kommer till dig. Det är det vi alla strävar efter. Mer bekvämligheter. Alltså lever 75% av alla människor i världen på ett vanligt vis, naturligt vis. Vi är inte den stora delen i världen som man kan tro. Många människor lever så som det är skapt att de ska leva. Trots att det innebär att de måste KÄMPA.

Har vi inte fått nog? Ska mina, dina, våra barn växa upp i denna värld som till slut blir kaos.
När fisken tagit slut. När oljan tagit slut. När klimatet slår tillbaka.
Vi har förstört vår planet.

Det är vår planet. När jag säger vårt menar jag inte bara människans, det är djurens, växternas, fiskarnas, trädens, stenarnas. Vi alla lever på samma ställe. Naturen. Vi kan inte förstöra mer.
Ska vi gräva mer i vår jord.. vår planet. Ostraffat?

NEW


Mot finnar...

Jag använder nu också Pro Activ som jag fått av en vän. Väldigt snällt!

Det fungerar faktiskt.
Först använder man en ansiktsmask varannan dag, sen en nattcreme och en dagcreme.
Det var det jag fick. Sen finns även ansiktsrengöring och ansiktsvatten..
Men jag ser REDAN resultat. Sjukt bra!

Dags för vinterjacka...

Ja, jag vet inte riktigt vilken jag ska köpa..
Jag har hittat två stycken, en på Asos och en på Bikbok. Båda är väldigt fina..
Den första är från Bikbok.

 

Den andra är från Asos.


OJOJOJOJ, vackra bilder


Ibland är det inte som man tror

Jag älskade dig i fyra år. Fyra år. Jag gav dig allt jag kämpade för dig. När ingen var på min sida fanns du där. Jag stod själv alltid. Jag försökte få dig att förstå vad som skedde.. vad som hände överallt.
Men du var inte där. Du såg inte hur jag försvarade dig för alla. Hur jag fick skit av alla pga av dina dumheter. Som du höll på.

Du har aldrig förstått och kommer heller antagligen inte att göra någon gång. Men jag älskade dig så otroligt att jag hade kunnat dö för dig. Bokstavligen. Det är inget jag bara säger, jag älskade dig med hela mitt hjärta och till och med min familj vände ryggen för min kärlek till dig. Hade du dött hade jag dött med dig det vet du. Men du ser det inte. Det har du aldrig gjort. Du har aldrig sett min kärlek till dig, du har vänt mig ryggen som alla andra. Nu står jag där själv.

Jag fick alla att tro på dig, jag fick dom att acceptera dig. När min familj äntligen förstod att min kärlek till dig var enorm. Då vände du mig ryggen. Varför. Vad har jag gjort dig för att förtjäna detta. Jag har gjort allt jag kunnat för din skull.
Jag har förlorat vänner pga dig. Dom har inte kunnat vara med mig mer för att jag sviker dem när jag hellre är med dig. Min kärlek var enorm. Nu är det slut med det. Nu vände du mig ryggen, nu gör jag likadant mot dig. Du ska inte komma undan med detta så lätt.
I fyra år har jag levt under en ständig och fruktansvärd press. Att inte kunna prata som man vill, gå som man vill, göra som man vill allt.

Jag vill inte längre. Jag älskade dig jag såg hela vårt liv tillsammans, jag planerade hela vår framtid. Vi skulle flytta ihop. allt. Nu vände du mig ryggen. Varför gjorde du det? Varför?
Vad har jag gjort för att förtjäna detta vad? Säg mig, jag har alltid kämpat för din skull. Jag har hållt mig undan fester disco killar tjejer människor över huvudtaget. Till slut har jag blivit blyg så blyg att jag inte vet vem jag är längre. Jag skrattar inte mer, du har tagit bort min glädje du har tagit mitt allt. Mitt hjärta är borta. Jag måste ha det tillbaka. Du kan inte bara ta det och sen ta någon annans.

Jag har fan kämpat för dig.
Jag är kaos nu. Allt i mitt huvud är kaos nu. Och jag skiter i vem som läser detta, för de är såhär det är. Jag bryr mig inte längre, jag orkar inte. Det jag hela tiden gick och väntade på var en förändring. Jag har bett dig jag försökte vi skrev listor vi gjorde allt, jag gjorde allt, för att få dig att förstå.
Men du vände mig ryggen.

Jag försökte få dig att förstå att du inte kunde fortsätta såhär för du drog med mig ner i skiten, när du inte mår bra gör inte jag det heller. Men du mådde bra, men jag drogs ner. Du visste hela tiden utan att säga till mig hur det låg till. Jag har kämpat allt förgäves. Du ville ju inget. Inte med mig. Så fort jag försvinner klarar du dig.
Varför gjorde du såhär.

Jag lämnar dig nu och kommer aldrig mer att bli din daniella, aldrig mer. Du kommer att inse en dag att det inte finns någon mer daniella som är som jag. Jag är jag och det finns bara en. Du är du och det finns bara en som du.
Men du var dålig, jag hade kunnat vara så bra om du bara varit bra mot mig också.
Om detta är karma mot mig, varsågod. Du kommer ändå att sakna mig, du kommer att sakna allt med mig. Om inte.. om inte. Då finns de inget mer att säga. Då har du lurat mig så fruktansvärt mycket att jag inte vet vad jag ska säga.

Men åh alla planer allt. Allt är nu borta med vinden. Jag har kämpat för dig. Jag har gjort allt. Men nu är det slut. NU börjar jag om på nytt.

-

Jag kuggade på tentamen. Men MEN, läraren anders sa att jag var en av få som hade fått kommentaren "bra" på en uppgift. Jag hade fattat den som ingen annan typ. YES! jag skulle bara utveckla lite mer.

No place like home

Jag flamsar runder överallt känns de som. Det var inte kul att jag fick reda på sent igår kväll att jag skulle ha skola idag. Eftersom jag planerat att träffa min kära mor idag. Men men.
Tror både hon och jag blev besvikna, eftersom jag inte träffat henne på länge. Hm. Ja men får komma och träffa henne i helgen. Min lilla mamma :)

Tupac Shakur - Hail Mary , Killuminati

Tupac - Hail Mary

LushiLush

Jag har inhandlat lite på Lush.se som jag tänkte visa er.

Aromaco Deodorant, 69kr
Det är en deoderant med naturliga oljer, jag måste testa. Tycker de känns roligt med en deoderant som är såhär annorlunda. Undrar om den är bra, men det står att den ska vara bra. .
Så jag litar på det.


Running to the Embassy bodybutter, 79kr
Detta är en fotkräm. Den ska tydligen vara bra för hårda fötter. Också bara naturliga ingredienser.
(Jag vet faktiskt inte om det var just denna som jag beställde från början. Jag tror det blev något fel. För jag såg det precis på ordern att det var denna...
Hm. Knas. Jag minns inte hur jag tänkte när jag beställde annars. För jag använder inte fotkrämer. Jag tror jag måste ringa och avbeställa den!)

Aqua Marina rengöring, 79kr
Detta är till ansiktet. Den har jag använt tidigare och den är riktigt bra. Jag köpte den sist när jag var i Kroatien. Men den är mjuk och med sjögräs. Man blir jätte len i ansiktet efteråt och man märker en stor skillnad. Man blir renare porer osv försvinner.-


Tid

Vad är tid egentligen. Är det en illusion, något människan har skapat eller finns det runt om oss hela tiden?
Det är en sjukt jobbig fråga om man filosoferar lite. .

Men, för mig tiden bara försvinner hela tiden. Det går så sjukt snabbt, och det känns som att antingen sover jag bort tiden eller så spelar jag bort den, med datorn. Det är så lite tid som jag faktiskt gör något. Och jag vet inte om det är så för alla människor. Men jag får ångest.
Man har bara ett liv (antagligen) och tiden försvinner.. man glömmer saker.
Det är sjukt jag lever en dag, nästa dag har jag glömt bort den. Vad är det för mening då vad jag gör om dagarna när jag ändå glömmer bort det. Vad ger det mig eller någon? Är det detta som skapar en fråga, vad är meningen med livet?

Kärlek leder mig frammåt.


Lite röra bland bilderna


Bööcker

Jag har inhandlat tre böcker, från Akademibokhandeln i Helsingborg...
Två av dom är om Fidel Casto och Che Guevara. Och den sista är om organiserad brottslighet runt om oss i världen, på hög nivå, sådan brottslighet som är blandad med politiken och mycket mycket pengar.

Den första boken heter "Fidel & Che, Revolutionsbröder" och är skriven utav Simon Reid-Henry.

Den andra boken heter "Fidel Castro" och är en biografi skriven utav Anne M.Sorensen.

Den tredje boken heter "McMaffia, brottslighet utan gränser" och är skriven utav Misha Glenny.


IMAGINE

a

Första Tentamen

I torsdes gjorde jag min första tentamen. Den var inte så svår som jag hade förväntat mig. Men jag tror jag kommer kugga. Eftersom jag inte skrev så väldigt djupgående. Jag fördjupade mig inte så mycket.
Det var endast 5 frågor. Jag trodde det skulle vara många fler frågor. Men men. Nu är det gjort och nu börjar en ny kurs på måndag.
Vi ska börja genomföra egna undersökningar och forskning. Så vi har blivit indelade i grupper. Ska bli intressant att se hur detta slutar.

RSS 2.0