Tips på bra artiklar

Här är en hemsida med massor av artiklar:
http://www.wordmworld.net/
Läs denna till exempel, det är om vaccinskandalen (ja den va fake):
http://www.wordmworld.net/uncategorized/massmedier-vaccinskandalen

And now for a world government

Detta är en artikel om den nya världsregeringen. New World Order.
Läs den, dock måste man bli medlem och det är inte tilllåtet att kopiera den. Men det är gratis och tar endast några minuter att bli medlem. Så bli det och läs artikeln.
Här är ett litet smakprov:

"A “world government” would involve much more than co-operation between nations. It would be an entity with state-like characteristics, backed by a body of laws. The European Union has already set up a continental government for 27 countries, which could be a model. The EU has a supreme court, a currency, thousands of pages of law, a large civil service and the ability to deploy military force.

So could the European model go global? There are three reasons for thinking that it might."


http://www.ft.com/cms/s/0/7a03e5b6-c541-11dd-b516-000077b07658.html


Sverige Demokraterna - JÄVLA IDIOTER

Ni som röstade på SD, fan ta er. Jag blir så jävla förbannad. Vad fan tänker ni med va? Har ni ingen som helst jävla hjärna. Ni är knäppa i huvudet allihopa.

Och desto fler anledningar över varför ni röstade på dem, desta mer förbannad blir jag. För helvete var inte så jävla egoistiska era svin.

Jag vill inte ha er i Riksdagen. Svin.

HemmaHelg ,


Pauls place..

pojkrum,...

Angående min bloggs utseende..

Min blogg just nu är inte särskilt fin, men jag ska fixa den så fort jag får tid. Jag tänkte ändra den helt. Men sånt tar tid. Så så länge, får ni nöja er med hur den ser ut. Haha.

FRIHET

Vad är frihet för dig? Jag ska försöka förklara vad det innebär för mig.

När du tänker på ordet frihet, så tänker du antagligen på att vara fri, alltså att du är fri. Du tänker förmodligen att du lever fritt, eftersom du väljer själv vad du vill göra, vad du vill bli, hur du ska leva, vad du ska säga osv.
Men frihet för mig är så mycket mer.

I den mänskliga naturen är vi människor fria, vi föds fria. Ingen ska bestämma över oss, absolut ingen människa har rätten att bestämma över dig. Förutom din familj. Dina föräldrar är de som faktiskt kan bestämma över dig, så länge du är barn.
När du blir vuxen, du försörjer dig själv, du lever för dig själv. Ingen annan människa kommer och säger till dig hur du ska leva.
Men vad händer då om grannen kom och sa, nu ska du ge mig pengar. Du hade ju tänkt "vilken idiot, vad tror han".
Men det är så.

Staten borde inte ta av dig, de borde vara där för att hjälpa dig, de borde försörja sig själva på samma sätt som oss. Eller som Platon tycker, att en grupp människor ska försörja en filosofisk ledare. Men inget överflöd. Han ska inte vara rikare än du. Utan leva under samma förutsättningar. Eftersom rikedom skapar girighet och maktkänslor och det skapar ondska. Då tror du att du är bättre än någon annan.
Vilket du inte är, även om du har mer materiella ting har du inga fler rättigheter än någon annan.

Alla människor är olika. Jag är fruktansvärd tveksam om vi borde ha en stat eller inte. Eftersom, de ska inte ta av oss? De har ju mer än vi, vi ska inte försörja dem, de ska försörja sig själva och desamma med oss.
Är detta verkligen orimligt?

Då tänker du, men det är ju bra att vi betalar skatt, eftersom de hjälper oss med sjukhus osv. Men tänk att det faktiskt finns de som VILL hjälpa folk, utan pengar. Tänk dig att ett samhälla där alla hjälpte alla.. inte överdrivet.
Utan att om denna staten som så gärna vill hjälpa oss och skydda oss, ja men gör det då. Men ta inte ifrån oss, utnyttja inte oss, utan hjälp oss utan att känna makt eller girighet.

Det borde inte vara omöjligt, eftersom människan i naturen inte lever såhär, med sjukhus osv. Och jag tror säkerligen att det hade funnits någon som hade hjälpt till med medicin osv som känner sig kunnig i det området. Men varför ska man lära sig sådana saker om man inte är intresserad av det, eller om man inte vill hjälpa människor?
I nutid, handlar det endast om pengar, folk har blivit så sjuka i huvudet. Bokstavligen. Det känns som en sjukdom, allt är pengar. Folk blir doktorer för då tjänar man pengar.

Jag vill inte leva i detta samhället.

Frihet för mig finns ute i skogen, där jag kan leva mitt egna liv med min familj och mina vänner som finns i egna hus runt omkring. Där jag kan bestämma exakt allt själv, mina tillgångar mina tankar. Ingen fruktansvärd propaganda som dödar min hjärna om och om igen. Som bestämmer vad jag ska handla. Nej det är sjukt i detta samhället. Jag hatar det. Ush.

- 7 september

IDAG HADE JAG MIN ABSOLUT FÖRSTA FIKA I HALMSTAD!

Jag var och fikade med mina nya klasskamrat Josefin. Det var trevligt, det var meningen att jag skulle skriva av hennes anteckningar, men då kom vi på att det är så mycket lättare att kopiera dom istället.

Vi shoppade lite istället, jag köpte lite smink och mat förståss.. Fick en gratis sallad som jag skulle ge till Lollo (mitt marsvin).

Det var också första gången jag använde min cykel idag. Jag måste säga att det var ett fruktansvärt bra köp,men kedjan måste nog smörjas...

Jag har även städat fruktansvärt mycket, nu är här faktiskt mysigt. Häromdagen inhandlade jag en tavla på
Che Guevara (149kr, Gallerian), så den fick en plats ovan fönstret.
Eftersom jag har högt i taket, och en liten kant där taket egentligen skulle ha slutat, så har jag ställt upp alla mina böcker och dvd filmer där uppe. Ser jätte mysigt ut tycker jag.

Jag tror jag ska gå till loppis, och köpa 100 pocket böcker, endast som dekoration. I Åstorp på Activa kostar en pocket bok 1kr. Så hundra kronor för hundra böcker...

Nu måste jag sova, eftersom jag ska på föreläsning imorgon, och den börjar redan 8.00... Varar dock inte så länge, men endå. Tidigaste dagen hittills tror jag..

Mer musik . . .Detta är Ill Bill, och albumet heter The hour of Reprisal. Det är politisk musik, kan man kanske kalla det. Politisk hiphop. Underbart i mina öron. Denna artist är en nyupptäckt artist för min del. Jag kände inte till honom. Och tydligen har han även gjort en låt med Immortal Technique, som är en hiphopare som gör revolutionär musik.

Min favoritlåt än så länge med Ill Bill är , "society is Brainwashed".

AMAAZING

Eftersom jag precis har flyttat hemifrån, måste jag berätta hur det känns.

Det känns faktiskt helt fantastiskt, inte för att jag ville bli av med familjen. Nej tvärtom, det känns som att mamma och jag kommit varandra närmare under denna flytten. Nu går vi inte varandra på nerverna längre. Och vi kan göra som vi vill.

Jag har ju bara en liten lägenhet, men jag har handlat en tavla som jag ska sätta upp. Det är underbart att handla endast till sig själv.
Men jag har varit smart, för att det inte ska bli så dyrt. Jag har samlat saker hur länge som helst. Och jag var på loppmarknader och fyndade hur mycket som helst.

Men det är så skönt. Gud va underbart det är.

Whoop whoop....

Lite street, old school musik..

KRS One - I can't wake up

KRS One - Whoop Whoop

Halmstad

Jag trivs jätte bra i Halmstad. Jag har min lilla etta, den är rätt så mysig faktiskt.
Men i helgen var jag hemma hos mamma.
Skolan går bara bra! :) Jag pluggar som bara den, läser böcker.
Idag var jag med mamma, mormor och morfar för att köpa en cykel, så att ja kan cykla till skolan. Då de tar typ 20 minuter att gå.
Paul var här i veckan, han trivdes här också väldigt bra faktiskt! Vi hade det väldigt trevligt här, han och jag. :)
Här kommer blandade bilder på lägenheten, och från flytten osv.

OM friheten

Jag håller på att läsa en helt underbar bok. Det är författare från 1800 talet som är känd vid namn J.S Mills.
Han har skrivit en bok "om friheten".
Alltså den ingår i mitt kursmaterial. Men den är helt underbar. Alltså allt jag hittils har läst i den är 100% sant.
Alltså det är ingen roman, det är mer en bok om friheten helt enkelt.
Vad är frihet, har vi frihet. osv.
LÄS DEN!

dock... Jag försökte läsa lite för min kära mamma, men hon avbröt mig "jag kan inte vara så djup, jag fattar inte". Alltså mamma kan vara så djup, men hon orkar nog inte.
Så det är inte många människor som pallar en bok som denna. Eftersom du hela tiden måste tänka djupt. Jag tänker djupt automatisk så det är inga problem för mig.
Även i boken står det att endast ett fåtal personer förstår det.


(boken är tryckt 1907 och man känner bokstäverna, eftersom den är tryckt på gammalt vis, den luktar gammal, den är helt underbar. Och den är översatt under den tiden som författaren fortfarande levde, så vad jag tror så måste den vara sann,bra källa, eller vad man ska säga. LÄS DEN)

RSS 2.0