Lalandia Imorgon.

Imorgon bär det av, till Danmark. Here i come.
     Nej, men jag vet inte rikgtigt om det ska bli väldigt roligt. Känner inte riktigt för att bada måste jag säga. Känns komplexigt.

Men vi åker imorgon kl: 08.00 från Åstorp.
     Sen är jag tillbaka på Söndag.

Jag kommer sakna min baby, men snälla det är två nätter, det är som om jag åker till pappa ju. Inte så farligt. Haha.

Nej, nu ska jag nog göra något annat. Som sova.
      Har inga cigg, väldigt deprimerande, måste köpa imorgon bitti. Känns som att jag kommer ha abstinensbesvär innan jag somnar. . Måste sova, bästa sättet att glömma röksuget. Fast då drömmer ja väll om cigg. . Cigg i massor, jätte cigg!


Varför detta ständiga nummer 13?

Vad är nummer 13 för speciellt. Jag kan inte hjälpa, men jag gjorde lite numerologi innan idag.

GEORGE W BUSH = 13
BARACK OBAMA = 13

ush ush, och det här med dollar sedlen, örnen bär 13 spjut, 13 vetestrå, 13 stjärnor ovanfär örnen. Pyramiden har 13 lager.
USA:S flagga har 13 streck. Original flaggan hade 13 stjärnor och 15 streck. Vadå, måste numret 13 vara med?

Jag förstår inte, och jag söker och söker, vad står egentligen 13 för. Det är ju också ett otursnummer, fredagen den 13:de?
Jesus hade 12 lärljungar, tillsammans blir dom 13. . blööö.

Konspiration

Musiken är mitt liv. Det är den absolut bästa sak som uppfunnits.

Det är något man ej kan leva utan. Så är det iallafall enligt mig. Men när jag får veta att musiken är manipulerad. Inte all, men mycket. Att det är någon liten skit som sitter och berättar hur det ska ligga till. Vad man ska lyssna på hur det ska låta, osv.
Jag pallar inte det.

Kanye West är väldigt bra, eller rättare sagt , han VA bra. Är det tyvärr inte längre, men jag tror att han är illuminati, och är rädd att det kanske finns en sorts hemlig reklam i låtarna för något. Men jag skiter i , och lyssnar anyway.

Hiphopen håller på att dö ut.


Det är väldigt tråkigt, det finns ingen bra underground längre, iallafall itne vad jag hört.
Allt blir en s.k. pop electro, jag vet inte vad.
Det är som om alla bara MÅSTE använda den här coola grejen på micen så att man låter som att man sjunger i en metallburk och det låter jäätte bra helt plötsligt.
Ush säger jag. Men vem vet, om några år kanske det är glömt och jag bara lyssnar på denna pop, hiphop, electro. . PHE, kanske den kommer hete. nää.

Känns som de va längesen

Ja. Det va väll ett rätt bra tag sedan jag skrev i bloggen. Det känns lite meningslöst eftersom det inte är så många som läser. Har försökt med allt för att få fler läsare. Men det verkar inte som att det går.
Jag är väll tråkig antar jag.


Nej men jag tror att jag faktiskt inte haft tid. Har inte varit hemma så mycket på sistone. Är i staden Helsingborg med vänner, eller hos min baby Paul.

Igår så åkte jag & Paul till Köpenhamn och bara gick runder och hade en trevlig utflykt. Han betalada såklart! Sen åt vi lite mysig mat och vi drack kanske en eller två öl. Men vad gör det!
Det var en hel mysig dag. Synd att jag inte tog många bilder. Tog några bara från tåget.


Men jag har också läst väldigt mycket. Jag började på Sagan om Isfolket i Lördags. Det var bok nr 3 av 47. Har läst de tidigare nummrena sen tidigare. Jag läste ut boken på några timmar. Sen hämtade jag 4an av my och läste ut den också på några timmar, sen hämtade jag 5 & 6an och läste ut 5an på några timmar. Är halvvägs nu på 6an.
Måste säga att det är helvetes bra böcker. Ni som gillar att läsa, läs dom! Ja kan inte sluta förräns boken är slut alltså. Väldigt sjukt, men bra bok.
Margit Sandemo som skrivit böckerna är väldigt bra på att skriva. Hade kunnat ringa henne och fråga "kan du ge mig en privat kurs på skrivning?".
Men det ska jag inte.
Hm, nä nu ska ja ner & göra en kopp Te ( jag brukar ej dricka te, men cattis tycker de är mysigt, måste testa! ),
ta en cigg och lägga mig i sängen och fortsätta läsa.


The Other Boleyn girl

Måste säga att denna filmen med Natalie Portman och Scarlett Johansen va den bästa på länge.

      Om man ska jämföra den med någon film så tar ja Scarface. Inte alls samma genre som denna. Men för många är Tony Montana en förebild. En väldigt dum förebild för han gjorde dock inget bra, men han lyckades väldigt långt med att husla.     
      Han är ingen förebild för mig. Men i denna filmen är Natalie Portman min förebild, som spelade Anne Boley. Hon kämpade väldigt långt och lyckades också förföra självaste kungen, fick honom till att göra precis vad hon ville.
Men det slutade ej bra.
      Scarlett Johansen som spelade Mary, var också en sorts förebild, men mer den oskyldiga personen, men med mest ansvar och tänker längre fram, efter konsekvenserna.

Måste säga, jag älskade denna filmen. Väldigt bra, väldigt bra! Se den!


RSS 2.0