Ännu en helg är borta..

Tiden går så fort. Men visst det kan väll vara bra ibland, då man väntar på bussen eller något, men då tycks tiden gå saktare än vad den gjorde när det var roligt.

Det är tiden det... Aldrig så som man vill ha den.

Denna helgen är nu också borta. Det går så snabbt.

Jag har varit hos Paul hela helgen, så som jag brukar. Vi har inte gjort något speciellt. Men vi kollade på filmen "300", den var väldigt bra.

"This is spartaa!"

MUSIQUE! THE PIPE THE PIPE, LETS PACK THE PIPE

The Pharcyde - pack the pipe

Blööö

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag tappat en massa vikt. Jag har gått ner över 10 kg på några månader. Eller ja, under sommaren var det kanske. Jag vet inte riktigt när.
Men jag är 155 cm lång. Inte så mycket. Men som normalt vägde jag ca 54-55kg, min högsta vikt var nog runt 58.
Men iallafall, när jag vägde mig sist vägde jag bara ca 43kg.
Vilket är fruktansvärt. Jag borde inte väga så lite. Men jag vet inte varför jag har gått ner. Antagligen har jag ätiti mindre. Men det är inte så att jag har ätit mindre bara för att jag vill, utan det har hänt helt omedvetet. Kanske har det något med deprission att göra. Skitsamma.

Men nu börjar jag faktiskt gå upp igen. Och det känns fruktansvärt skönt, för då kan jag börja använda mina kläder igen. Alla mina kläder har ju blivit försmå. Eller jeansen som jag haft sen innan kan jag använda nu. Men dom hänger lite löst, inte snyggt.
Plus jag vill ha mina kurver tillbaka. Vaaar e dooom. Kurven kom fram.

Det är sjukt hur mycket man kan gilla sin kropp när man har förlorat den.

Men jag ska börja träna, på något ställe och sedan ska jag bygga upp min kropp till en helt perfekt snygg kropp i mina ögon. Och i mina ögon är inte smalt fint, det kan vara fint på vissa människor som är födda till det, men vi andra som har kurver trivs nog bättre kanske. Det betyder ju bara att man mår bra med lite kött på benen.

Jag har skapat mig en ny vän,

Det är roligt att ibland så stöter man på vänner som man aldrig egentligen trodde man skulle umgås med. Men så är det med Micca och mig. Vi var ovänner i sommras över konstiga saker. Sen nu är vi vänner och umgås.
Väldigt knas. Men väldigt kul.
Hon har varit hos mig nu när jag varit ensam hemma så mycket. Mamma är ju inte hemma. Så vi har ätit en massa, jag tror jag börjar äntligen gå upp igen.

Hon sov hos mig till igår, sen stack vi till byn och köpte mat för att hon skulle laga en riktigt god middag hemma hos henne.
Thailänds räkgryta. Det var gott! Sen gjorde vi negerbollar. Väldigt gott! :)

Det är kul!

Couture, high fashion

Lite bilder jag hittat som e fina, vet ej vart de kommer ifrån eller deras budskap. Varsågod.

Omvandla

Jag funderar konstant och ständigt, min fantasi är väldigt kreativ och bra. Men den går till överdrift när det bara kommer negativa fantasitankar i mina tankegångar. Kanske borde jag försöka omvandla det negativa till positivt på samma sätt som fett blir till muskler.
Är det enda sättet att bli normal.

Jag menar inte att jag inte är normal, det finns säkert 1 miljon likadana som jag, så om man tänker så är jag normal för oss i vår grupp av människor.

Jag drömmer konstant, drömmer mig bort. . . Hela tiden.
Jag måste göra mina drömmar till verklighet NU.

"Om man vill att ens drömmar ska gå i uppfyllelse, då måste man sluta drömma och vakna"

Mina drömmer fylls av utlandsresor och vita sekelskiftslägenheter med högt i tak. Sådana saker, också fred på jorden då såklart. Men det dära med freden osv jag vet inte riktigt, det börjar kännas långt från verkligheten. Jag vet att mina tankar är för något gott, att mitt hjärta e gott. Men hur man gör det till verklighet vet jag inte. Och så länge de flesta människor inte tror på det, kommer det inte gå. Jag ska inte sluta försöka, men så undrar jag om jag egentligen har börjat få människor att tro.

Vissa har jag nog väckt en aning.

Jag har satt upp ett mål på mig själv; att jag, innan året är slut, ska ha flyttat in i en sån dära lägenhet. Jag vet att egentligen borde det inte vara möjligt med min livssituation, men mycket kan hända under året...

Jag skiter i om den kommer att stå tom, jag ska ha den. Och jag ska ha ett stativ, sen ska jag stå i fönstret och måla när jag inte har något att göra.
Det ser ljust ut när man får upp bilden i huvudet. Positiv, vackra jag passar in i en vacker lägenhet... tssss. Självförtroende.

JA. Nu vet ni det mina damer och herrar. I CAN MAKE IT ON MY OWN, just sit down and watch.

Kaos i mitt huvud

Mitt huvud snurrar, men det gör det alltid. . Kaoset i mitt huvud består av en massa personliga och opersonliga problem som egentligen inte går att åtgärda, så jag borde inte tänka på det.
Jag känner mig urlöjlig ibland, fast ändå inte. Men när jag gråter över världsliga problem måste något vara fel i huvudet.

Det jag skapar problem runt är bland annat rasismen som blir större och större i Sverige. Runt om mig, antingen är det jag som har börjat lägga märke till det nu, eller så ökar den kraftigt. Och jag är mest säker på det sistnämnda alternativet.
Rasism rasism rasism... överallt. Det värsta är att det är från båda sidor. Jag kan inte göra någonting alls, och ni andra där ute som är som mig som också blir upprörd och arg, ni kan heller inte göra något. Vi får helt enkelt sitta och titta på medan människan utövar sin idioti.
Bara en människa utan kunskap och intellekt kan vara rasist. Vi som tänker snäppet längre vi förstår. Men till er rasister som påstår att ni inte är det, fuck er alla. Ni förstör andras liv bara för erat eget liv är skit. För helvete sluta skylla ifrån er. SLUTA.

Svennar blattar, för helvete enas. Lär av olikheterna, lär av kulturen, se och lär. Oavsett om du är svensk eller blatte. Men det kommer aldrig att hända något.
Vi måste ge folket större kunskap. Annars blir det snart ett nytt världskrig... vilket är nära. Fuck er alla.RSS 2.0