Blööö

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag tappat en massa vikt. Jag har gått ner över 10 kg på några månader. Eller ja, under sommaren var det kanske. Jag vet inte riktigt när.
Men jag är 155 cm lång. Inte så mycket. Men som normalt vägde jag ca 54-55kg, min högsta vikt var nog runt 58.
Men iallafall, när jag vägde mig sist vägde jag bara ca 43kg.
Vilket är fruktansvärt. Jag borde inte väga så lite. Men jag vet inte varför jag har gått ner. Antagligen har jag ätiti mindre. Men det är inte så att jag har ätit mindre bara för att jag vill, utan det har hänt helt omedvetet. Kanske har det något med deprission att göra. Skitsamma.

Men nu börjar jag faktiskt gå upp igen. Och det känns fruktansvärt skönt, för då kan jag börja använda mina kläder igen. Alla mina kläder har ju blivit försmå. Eller jeansen som jag haft sen innan kan jag använda nu. Men dom hänger lite löst, inte snyggt.
Plus jag vill ha mina kurver tillbaka. Vaaar e dooom. Kurven kom fram.

Det är sjukt hur mycket man kan gilla sin kropp när man har förlorat den.

Men jag ska börja träna, på något ställe och sedan ska jag bygga upp min kropp till en helt perfekt snygg kropp i mina ögon. Och i mina ögon är inte smalt fint, det kan vara fint på vissa människor som är födda till det, men vi andra som har kurver trivs nog bättre kanske. Det betyder ju bara att man mår bra med lite kött på benen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0