Myskväll med mormor & morfar

Igår var jag med mormor och morfar. Dom är så underbara faktiskt.
Vi hyrde två filmer;

"Mao's last dance"
- en kinesisk film om en manlig balettdansör, som kommer från Kommunisiska kina under 70-80 talet. Väldigt bra och spännande faktiskt. Värd att se. Li, som huvudpersonen heter tas som barn av kinas regering för att dansa politisk balett. Vilket inte kan vara kul. Då balett ska vara som svansjön osv, men de dansar balett om kommunister med gevär på scenen.
Men han åker till USA för att dansa där, som gäst från Kina. Men bestämmer sig för att stanna oavsett konsekvenser.

"Agora" - en film om antika Egypten under 300talet. En kvinna som brinner för vetenskap och filosofi som kämpar för att lösa solsystemets gåta. Och samtidigt är det revolution mellan de olika religionerna, egypternas gudar, judarna och de kristna. En grym film, men rätt så tråkig. Drama. Så det hände inte så mycket. Jag tycker den var bra, men både mormor och morfar tyckte den var tråkig haha.


Vi åt chips och kollade dessa filmer. Jag tror att jag ska stanna här hos dom kanske hela veckan. För vad ska jag egentligen göra hemma? Ingenting. Bara ha tråkigt, då är det bättre att mysa hos dem.
Idag ska vi käka god mat (lax & röding) mmmm.
Seen ska jag bara mysa vidare.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, klä på mig sen bär det av med ärende med morfar! :)
Tack för att ni finns..

Jag älskade dig... jag älskar dig

Varför måste det vara så komplicerat. Varför kan du inte bara lyssna på vad jag säger och förstå. Allt hade varit lättare då. Nu tvingar du mig att fatta detta fruktansvärda beslut.
Om mitt liv , om ditt liv, ska bli bättre. Måste vi vara utan varandra.
Vår kärlek dödar oss. Som jag sagt tidigare. Jag vet inte varför. Men det bara är så. 
Och känner du inte likadant, då är det mig den dödar.. Och visst jag hade kunnat dö för dig, men bara om du också dog för mig. Det fattar du väll.

I MISS ME..JEFFREY CAMPBELL

ALLA ÄLSKAR DOM
ALLA VILL HA DOM
JAG ÄLSKAR DOM
JAG VILL HA DOM


Men jag har en liten storlek 36, som säkert är supervanligt. Allt är slutsålt. Vafan, ge mig tips på vart jag kan köpa dom. Begagnat? I dont give a fuck. Bara ge mig dom.
Dom är såååå snygga. Tycker ni inte? Eller har jag fallit för det förbaskade grupptrycket? NEJ! Det är skorna som förhäxar mig.
UPPDATERAR INLÄGGET!!

JAG FICK EN HEMSIDA UTAV CATTIS DÄR DET INTE ÄR SLUT. MEN OM NI VILL HA DEN, så säg till haha. För annars tar den slut igen

La Belle Musique (vackra musik)

Jag har kollat lite på MTV. Och försöker komma in igen, vara lite inne med musiken. Jag börjar tröttna på bara 90 tals
musik. hmmmmmm.
Så här är en spotify lista:
"ELECTRIC FEEL, MTV night videos"

JAG HAR INGET LIVEek-A-Mouse. Mjiaaaaaaaauuuu.

Min och Pauls låt.. Hehe. :)


Djuren är fantastiska varelser...

En jävligt konstig sak hittades i Japan, det ser fan ut som en alien ur en skräckfilm? :S
En HÄST attackerar en människa. Han hade nog inte varit snäll.. (människan alltså)
Och vad är detta?

JAG OCH DU, FÖRALLTID


(jag och Paul på bussen till Halmstad)

Framtiden

Om framtiden inte är förutbestämd, då borde man inte kunna se något i framtiden. Framtiden borde vara mörk.
Men varför får vi deja vu?
Varför kan man drömma saker som sedan slår in?
Hur kan det finnas synska människor (om man nu tror på sådant) om framtiden inte är förutbestämd.

Förstår ni vad jag menar?

Jag tror såhär; Att Framtiden är bestämd redan från den dagen du dör. Det finns en massa vetenskapliga studier som har fått bevisat att kanske framtiden är bestämd.
Alltså, när du föds så är det redan bestämd om du är bra på matte eller inte, vilka sjukdomar du kommer att få. Hur du kommer att dö.

Eftersom det finns något som heter enäggstvillingar. Jag är ingen tvilling och känner ingen som är heller. Men studier på tvillingar visar att det finns många tecken på att de faktiskt är likadana.
Och om de är likadana (psykiskt, fysiskt) så är de samma, bara det är kopier, som en klon. Men det är redan bestämd vilka sjukdomar de kommer att få.
Detta har jag väldigt svårt att förklara, eftersom jag inte vet så mycket om det. Men jag tror inte alls att ciggaretterna ger mig lungcancer , däremot tror jag att det är bestämt om jag sa få lungcancer, så spelar det ingen roll om jag röker mina ciggaretter eller inte, jag får cancer ändå.

För det finns faktiskt inga bevis på att det är just ciggaretterna som skapar lungcancer, eftersom även de som aldrig tagit en enda ciggarett får lungcancer.
Så jag tror att allt är förbestämt på något vis. Men jag tror skarpt på att man kan förändra sin framtid och välja vilka val du gör själv. Men mycket är bestämt. Vad tror du?

16 Mars

Fan fan fan. Rebellerna förlorar. Det är jobbigt. Varför måste tidningarna vara neutrala?
Det borde stå med feta stora bokstäver :
"VI MÅSTE GÖRA NÅGOT, VI MÅSTE HJÄLPA DOM!!"
Men tydligen så skiter folk i folk. KARMA bitches. Och vad fan ska lilla jag göra. Jag vet inte.
Men det kommer hit också... vänta bara, några år.
Sen kommer det vara strider i Sverige. Rasismen kommer blossa upp. Och då kommer de bildas grupper, så som det redan finns. Men det kommer vara ännu mer. Jag vet. För jag har fan inte fel.
Fan allt handlar om att döda människor, desto mer som dör, desto mer över till oss andra. Så inget land kommer stoppa detta. Dom låter människorna dö, eftersom det ingår i deras strategi. Alltså MAKTHAVARNAS. Det är dom som borde springa på gatorna och skjuta hej villt. Men dom e sansade, dom e luriga dom e svin.
Ni rebeller runt om i världen. Jag stöttar er, även om jag inte kan göra något. Jag stöttar i mina tankar. . . Fan jag önskar ibland att jag vore en superkvinna, som var proffs på att försvara sig själv. Då hade jag stridit för friheten.

Japan, tsunami och jordbävning.

Alltså jag måste säga att, det kan vara min inbillning. Men utan att ljuga och utan överdrift; Jag och Paul satt och tog en cigg på balkongen i fredags vid typ 3-4 tiden på natten/morgonen.
Jag till Paul: "Vad var det?"
Paul: "Vadå?"
Jag: "Kände du inte att det vibrerade i marken?"
Paul: "Va nej?"
Och sedan satt jag och var livrädd att det skulle komma en naturkatastrof. Jag satt och verkligen kände att det var något. Dagen efter får jag reda på att det var en jordbävning och tsunami i Japan.

Kan detta vara en slump? Eller kände jag faktiskt en liten del av den? Eftersom det var ju under samma tid som jag kände det. Jag vet inte, men hädanefter ska jag lita på min intution.

Fashiontoast

Jag letade runder lite efter någon med underbara kläder. Jag hittade den här bruden, vet ej vart hon är ifrån, men bilderna är underbara och man hittar mycket inspiration till kläder.


http://www.fashiontoast.com/

Faithless - Insomnia

Deep in the bosom of the gentle night
Is when I search for the light
Pick up my pen and start to write
I struggle, fight dark forces
In the clear moon light
Without fear... insomnia
I can't get no sleepAtt svika

Det känns som att jag sviker alla i min omgivning. Förlåt. Jag gör det inte med meningen. För jag är en god människa, men kanske rätt så egoistisk. Men jag kan inte hjälpa. Jag tror att jag alltid kommer att vara såhär.
Boka inget med mig, för du vet inte om jag kommer eller ej.
Känns som att så fort jag ska någonstans med folk som jag känner, så känns det som att alla hatar mig.
Men när jag nämner det, så är det bara jag som inbillar mig. Det är svårt att tro att man inbillar sig, eftersom mycket av mina känslor brukar vara så rätt.
Jag litar på mina känslor helt enkelt. Och om det inte är hat jag känner så är det, oro och en massa annat.
Jag har så många som bryr sig om mig, som jag inte hade någon aning att dom gjorde. Jag kan inte förstå varför heller liksom. Det är svårt att veta att andra bryr sig, och verkligen ta till sig.

Att tänka om sig själv

Jag funderar hur mycket tid vi egentligen lägger ner på att tänka på oss själva. Vi tänker ju sjukt mycket på en dag, men hur mycket av dom tankarna är dåliga om oss själva?
Om vi istället hade tänkt på annat kanske man inte varit så negativ i sitt tänkande. Men det kanske handlar om vem man är och vart i livet man står. Jag menar alla 20 åringar tänker säkert någongång på vem man är, hur man kom hit och hur man ska komma härifrån..
Eller den sista funderingen är kanske lite mer sällsynt. Hur kommer vi härifrån?

Det är den mest skrämmande frågan jag har i mitt huvud ibland. Jag tycker det är fruktansvärt, vi begravs i denna jorden, på jorden. Men hur kommer vi härifrån. Det går inte, astronauter försöker ju.

Det är sjukt, alla sådana jobb som astronauter eller psykologer, historiker osv de har antagligen sina jobb för att i grund och botten finns det en jobbig fråga som ligger och gräver. .

Men vad skulle hända om vi slutade fråga oss dessa frågor. Skulle vi strunta i vad som finns runt omkring oss och istället bara leva, föda  barn och göra det vi är födda till...
Varför började vi frågeställa oss själva?

Jag längtar tills jag har mitt hus i långt in i en djup skog eller djungel. Så att bara naturen är runt omkring mig. Underbart. Ur jord är jag kommen... och vid den trivs jag bäst.

Big Brother is Watching you...

Alltså jag gillar egentligen inte program som är som Big brother, alltså sådana dära reality shower. Men jag finner det extremt fashinerande att titta på.
Jag analyserar, hur de beter sig, varför de beter sig så, vem som gillar vem, vilka olika personligheter de har. Det är egentligen helt meningslöst men jag tycker det är intressant.
Men jag förstår inte de människor som ansökt dit. De människor som är där inne. Hur i hela världen kan man säga av sig all sitt privatliv för endast en halv miljon.
När de kommer ut kan man ju inte ens få ett hus för pengarna.

Men de gör väll det för kändisskapet. Men jag tycker det är fruktansvärt hur vissa människor inte har någon självrespekt.
Alltså det går inte att ha mindre privatliv än de, eftersom de filmas konstant överallt och är isolerade från verkligheten. Visst det är ju det det går ut på. Men det är det sjuka. Och att jag ens diskuterar det gör mig egentligen arg. Eftersom det tar på min tid.
Ändå sitter jag och Paul och tittar 24/7 på nätet.

De människor som gör detta är de som älskar att vara i centrum och som älskar att visa upp sig. Det handlar egentligen om att de inte förstår vad de gör mot sig själva och förnedrar sig själva. Men jag tänker inte kritisera det, alla människor gör sina val. Och jag uppskattar att de gör som de gör, eftersom jag har något att titta på.

Det är patetiskt.

Jag förstår inte hur man kan. . Hur vill man ens bli känd... bli någons leksak. Nej nej, om jag skulle blivit känd hade det varit den kvinnliga varianten av Donald Trump..

Wildfox couture


RSS 2.0