Hej sommaren

Finns det något mer fantastiskt än att kunna springa barfota på en äng och det enda du hör är ljudet av naturen?

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

idag är ingen vanlig dag för idag är min födelsedag!-


summer came like supersweet


camp - fredagen 13 Maj

Tältningen som Jag & Paul var på Fredag - Lördag var roligt. Det var första gången vi gjorde något sådant tillsammans, det var första gången vi ens var i en sånn stor skog tillsammans. Så det var lite nytt för oss.
Plus det att vi inte kände någon där, förutom Pauls bror Peter och en vän som heter Martin. Peter kände flera, men inte vi andra.
Så allt var väldigt nytt.
Alla kände heller inte varandra, för det var mycket nytt folk för alla. 
Men vi var säkert en 10 bilar. Om jag inte ska överdriva, men jag räknade inte dem. Men det var coolt när vi körde in i skogen och vi åkte först, så alla bilar bakom blev som en oändlig snake svans..
Det var kul och nästa helg blir det igen, den 27:e...

ska campa idag

Jag & Paul ska campa med ett gäng som jag inte vet vilka, vet bara att det är Pauls bror och martin. Tälta, ska packa vidare. Hoppas det blir skojj! :)

maaaaaj


Zeitgeist 3 - moving forward.

http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w
Jag grät i slutet. Detta är Zeitgeist senaste film. Den kan verka tråkig i början, det är ju då en dokumentär, så om du är intresserad av dokumentärarer kan du titta. Men den är så fruktansvärt bra.
De förklarar hela systemet med pengarna , free marketing eller kapitalismen, de pratar mycket om Wall Street.
Men de förklarar också att systemet kommer att kollapsa och då presenterar de en ide dom kan vara väldigt omskakande för hela världen. Och ifall denna ideen går igenom kommer jag vara världens lyckligaste.
Iden är en värld utan pengar.
Jag grät när jag såg det eftersom det betydde så mycket för mig, och det gav mig hopp om att världen kan räddas.
Så skicka vidare, berätta för alla du känner om detta. Så en dag kan det bli så. Jag hoppas hoppas.
Men du måste titta på filmen, den är lite mer än 2 timmar lång men det är den värd.

Usama bin laden

Usama Obama. Herregud vad lika namn man kan ha. Hm... Det är sjukt till och med så att stora proffsiga tv kanalen blandar ihop dom.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article12964822.ab
Hur kan man blanda ihop Hitler med Kennedy? Det är samma sak.. dock hade de väldigt olika namn.
Nu är dagens samhälles Hitler död. Eller han är Hitler enligt många människor. Jag vet bara inte riktigt hela sanningen.. och kommer antagligen aldrig få reda på den heller.
Det jag undrar är. Om Usama blev dödad, hur kunde de döda honom så fruktansvärt enkelt. Och hur kunde de bara kasta honom i havet?
Herregud det låter som en dålig historia.
Saddam Houssain fick en jobbig rättegång och blev avrättad (hängd) som också finns på video.
Usama som dom jagat nu i över 10år, plus lite innan 9/11. ca tio år tidigare har al qaida också funnits, men jaja ja kom ifrån ämnet, dom har jagat han nu så länge. Och han var verkligen tydligen livsfarlig och ledare för världens mest jagade grupp Al Qaida. Han hade pengar han var ledare. Inte dödar man honom som om han vore luft och inom 24 timmar kastar honom i havet? VARFÖR KASTADE DOM HONOM I HAVET?? Är det bara jag som undrar det?
Varför togs han inte till fånga? Varför visade dom inte kroppen? Varför?
Det enda som finns är en photoshoppad bild som vem som helst kan se är fake. DEN ÄR FAKE? Men den var i tv.... kan det vara så att detta är ännu en BIG BAUTA lögn... för att på något sätt visa världen att det USA gör "LEDER TILL NÅGONTING".

Ännu en grej, det har alltid pratats om att han bodde i en grotta... MEDIA HADE BILDER PÅ DENNA GROTTA? HUR FAN KAN DOM HA DET? antingen så bodde han inte i en grotta eller så bodde han där, hur kan de ha hur som helst bilder på grottan? Då borde de ju veta att han HAR bott där?`eller`? Förstår ni min tankebana...
Jag tror att många tänker som jag gör, eftersom jag har googlat lite. Och många skriver samma sak.
Det värsta är att även i svenska tidningar jämförs han REDAN med che guevara? Hur kan man jämföra Hitler med Che Guevara om det inte är så att Usama var en rebell och inte en dödarmaskin.
Oavsett är jag 100% SÄKER på att Usama inte var ledaren, utan att han endast var ansiktet som visats utåt och penga-källan.
I denna videon säger de "pekas ut som Al Qaidas VERKLIGA LEDARE? WTF, ny efterträdare, eller så var Usama aldrig ledaren............?"
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article12970179.ab

Detta vet jag tack vare dokumentärer så som "Politics - the power of nightmares" som BBC producerat. BBC HAR PRODUCERAT DEN? FATTAR NI? De som producerat MÅSTE ha varit på samma sida som oss västlänningar eller?
Där beskriver de allt om terrorism vad det är osv. Se den! Men det var längesedan jag tittade på den filmen.. och det var en VÄLDIGT BRA film. Intressant.
Det som är intressant är, Usama var i pakistan, INTE i Afghanistan.... Nej dom har ju bara mosat hela landet för att hitta honom i grottan? Och hur fan kunde de veta från början att han var i en grotta... nej nej nej. De hänger inte ihop. Det gör verkligen inte det. Och det är första gången jag reagerade så starkt när jag såg nyheterna...
BILDEN SOM ÄR FAKE? Alla kan se...

Var är skotten i huvudet som han fick? Idioter som kastar honom i Havet, inte ens Hitler blev så, han hamnade på museum (halva huvudet).
Om DE STORA MÄKTIGA vill att världen ska konspirera mot dem, var detta på ett perfekt sätt.. aldrig någonsin att så smarta människor gör något så korkat. glöm det, vissa kanske är dumma och tror på det, men inte jag.

GROOVESHARK

GROOVESHARK har blivit min nya musik-källa, fuck spotify, fuck spotify, spotify kostar för mycket. Musik borde vara gratis, musik kan man inte leva utan det är som luft, som vatten. Och det borde INTE kosta. Bara om du ska ha "bra kvalite" (varmt vatten)  då kan du betala, men nej jag ska inte betala en spänn, det har jag aldrig gjort och kommer aldrig göra. Endast om jag köper mina favoriter, album fysiskt, och inte animerat. Som när folk köper sims kläder. NO WAY. kanske om jag har mycket pengar en dag.
Men nu använder jag bara grooveshark. och det är väldigt bra, bättre nästan. Men en positiv grej är att det finns på min mobil också. Super bra.Alltså är det : http://www.grooveshark.com

GRATIS SPOTIFY PREMIUM

OM DU GÖR EN GRATISKAMPANJ, SOM JAG BESTÄLLDE HEM ETT GRATIS HALEBOP KONTANTKORT UTAN ATT BETALA EN SPÄNN, OCH VÄRVAR 6 VÄNNER. FÅR JAG SPOTIFY GRATIS. premium.
jag måste värva några stycken, så om du också vill ha gratis spotify, bli medlem vafan. Registera dig. och försök få folk att värva dig. det är inget fusk inget lur, det är på riktigt. och jag vill verkligen ha det. nu när spotify kostar pengar och man bara får några timmar..
plus att ja vill gärna ha spotify i mobilen, men vem vill betala pengar?
här e länken:
http://www.gratispremium.com/?ref=822988

-


fredagen-29 april gröningen


valborg, lundRSS 2.0