heeej

Jag har en jätte söt pet på facebook, och jag får "coins" om ni kittlar den :D hihi.
han heter Pingu!

Här e länken! http://daaniee.superpokepets.com

Laserdoom

Idag efter skolan åkte jag och hämtade Jonathan min lillebror , i Oderljunga. Jag skulle överraska honom med Laserdoom, för han fyllde år nu den 15 februari.
Vi åkte tåget in till Helsingborg och sen gick vi och åt Mcdonalds. Jonathan fick bestämma :)
Sen stack vi till Laserdoom. Jag betalade för en timme, men när vi väl var där nere så var det faktiskt väldigt läskigt och gick lätt vilse. Vi var dom enda där.
Så jag frågade Jonathan om han ville vara där nere i 20 minuter bara, och det ville han. Till och med jag blev rädd ibland. Haha. Men vi gick upp och spelade bilspel och andra spel istället.
Det var väldigt trevligt faktiskt.

Vad ska vi göra?

Rädda jobben.

Tänk så många som förlorar sina jobb just nu. Tänk så många som inte ens haft något jobb och försöker få ett. Tänk alla människor som kommer att få leva fattigt ett bra tag framåt. Jag kan ju säga att jag är en av dom.
Jag har jobb, men jag lever inte så rikt. Jag tackar gud att ja har turen att ha ett jobb.
Jag lider med er som inte har jobb och gör allt för att skaffa ett, eller behålla det.

Go go!

Idag har jag varit och tränat på gym för första gången. Det vara faktiskt rätt roligt. Jag tror att jag kommer att klara det rätt bra. Men jag måste köpa nya gympakläder och gympaskor. För jag har dock inga. RIKTIGA!
Men iallafall. Det blir säkert bra.


Just nu känner jag mig väldigt hungrig och trött. Ska kanske äta något, eller så väntar ja tills frukost imorgon, ska sova snart iallafall. Godnatt på er gott folk!

Du & Jag

My, du har alltid funnits där för mig, när jag har behövt dig.
Vi har alltid funnits där för varandra. No matter what.
Det betyder så otroligt mycket för mig att du aldrig har svikit. Däremot har jag svikit dig, men du har alltid förlåtit. Så som vänner har förlåtit, så som jag har ångrat.
Du är min bästa vän och kommer alltid att vara.

Vad jag har lärt mig.

Jag har lärt mig en viktig sak idag.


"det är inte alltid som man tror"




Jag säger inte vad jag menar, men att jag tycker att människor i dagens läge är ibland väldigt annorlunda och kan inte förstå hur de tänker. Jag kan inte förstå hur jag tänker ibland. Visst alla kan göra fel, men jag menar vissa saker är knäppa, saker som är absolut helt självklart en lögn, endå tror jag på sakerna. Jag blir knäpp på mig själv. Jag är så sjukt jävla godtrogen men också dum. Äe. Fy skäms daniella!

Övningskörning!

Det hände något väldigt överraskande i fredes när jag skulle till Paul. Jag körde hela vägen in till honom, på motorvägen. Visst det kanske är den lättaste vägen att köra. Men att jag vågade och att jag klarade att köra hela vägen från Åstorp till Hyllinge sen in på motorvägen och in till paul. 

Jag fick motorstopp en gång. Jag höll på att köra över en gubbe. Det var precis när ja kört av motorvägen så kom där en liten rondell och precis där var ett övergångsställe. Jag såg inte honom, men som tur var gjorde Jerry det. Men det blev motorstopp annars hade ja ju kört över gubben. För övrigt gick det väldigt bra!
Jag är väldigt stolt över mig själv!

Här kommer bilder från i fredags!




självporträtt


från Ebba!

Från Ebba: du har en av dom finaste bloggarna tycker jag. jag har varit inne på SÅ många opersonliga, tråkiga, kassa bloggar! din är glad och munter precis som du & den ska ju spegla din personlighet.

Haha tack ebba, hoppas att det stämmer! Jag menar det ska ju vara som min personlighet och jag kan inte riktigt säga själv vad min personlighet är. Det kan bara mina närmaste säga mig.

20 Augusti 2009

Idag var den dagen då mitt The Sims 3 egentligen skulle ha kommit. Men det är tydligen nytt release datum och det är den 4 Juni. herregud, hur kan man flytta fram det så länge?
Kan tänka mig att jag inte är den enda förbannade människan idag.


Idag har jag och Paul varit tillsammans i 2 och ett halft år. Vi har inga pengar så vi firade det genom att åka till statioil och köpa hamburgare och sen promenera hem i snön. Det va mysigt endån. Vi behöver inga fancy grejer för vi vet att vi två är de som betyder mest.
När vi kom hem igen ringde mamma och sa att vi skulle komma ut för hon hade en överraskning åt oss.
När vi kommer ut så kommer Elias med en flaska champanj och en söt Nalle.
Tack mamma :D
Hon sa att eftersom vi inte hade några pengar kunde vi fira det nu. Så väldigt snällt, vi blev jätte glada. Så nu sitter vi här och dricker champanje och skålar om varandra!

jag älskar dig paul jätte mycket!

Och tack mamma, jag älskar dig!

(bilder kommer imorgon)

självporträtt på ett annorlunda vis.


Världens godaste frukost. Tack mamma!

Imorse runt elva, kom mamma in och sa att det var frukost. Jag visste sen dagen innan att hon skulle göra god frukost.
Så jag gick upp med detsamma. Jag brukar aldrig göra det, utan ligger alltid kvar och drar mig. Är väldigt duktig på att sova.
Men iallafall, så när jag kom upp och gick in i köket såg jag att det var äggröra, bacon, apelsinklyftor, smoothie och nybakta scones. Å fyfan vad gott.
Tack mamma för den underbara frukosten. Det är inte ofta man får så gott, eller ens orkar göra det själv.

texten uppe i hörnet.

Alla har säkert sett den dära texten uppe i högra hörnet "TYPE YOUR TEXT HERE". Bara så ni vet har ja ingen aning om vad den gör där och jag hittar den ej i stilmallarna eller kodmallarna.
Men bara så ni vet om ni trycker på den kommer ni till "ONLY"s hemsida. hahah.


Vi ska flytta

Hit ska vi flytta alldeles snart. Det kommer bli jätte bra. Det är en 4:ra. Jätte stora fönster och ljust å fint. Det kommer blir bra! Jossee, du och jag kommer bo pecis mitt emot varandra! hihih.


unproffesional!

Jag kom precis på en sak, med tanke på hur andras bloggar ser ut. Så ser min väldigt oproffslig ut. Äe, negativ dag idag , känns de som!

E jag dålig, eller har ja missat nått?

Kan man stanna i luften?

Jag undrar en grej,

Jorden snurrar ju, snurrar molen också? Hade man kunnat stanna ett flygplan jäätte högt uppe i luften och vänta tills jorden snurrat lite och sen landa på en annan plats?

Jag vet att man inte kan stanna ett flygplan, men om man hade kunnat det, som med en luftballong kanske, men att man stod helt stilla.

En bra morgon!

Paul skulle till arbetsförmedlingen, trodde jag så han pussade mig hejdå medans jag  fortfarande sov. När jag vaknade och förstod att han hade stuckit var klockan halv 9.
Och jag ville hinna träffa honom innan jag stack till körskolan vid ett. Så jag klädde på mig och följde efter honom.

När jag väl kom ner till arbetsförmedlingen får jag ett sms av honom att han är hemma. Då skulle han bara snacka med någon där snabbt och fixa något papper. Jobbigt läge.
Men vi bestämde att vi skulle ta en fika på stattena och mötas på halva vägen. Så vi åt lite frukost och drack kaffe. Väldigt mysig morgon. Hihi,

Efter ett tag åkte vi hem till honom igen och där spelade vi lite piano. Och gjorde en rolig banan bild på photoshop

Sen stack jag hem, och från tiden ingefär elva till tolv, alltså en timme hann jag se 5 polisbilar! VARFÖR`? hm.

Sen körde jag en timme på körskolan och nu är jag hemma och ska snart göra något att äta. hihi.

Älskar dig min sexiga baby, you are the world to me :)




Fik med Ebbs & cädan

fan va ni e bra alltså! hihi. Idag var jag och fikade med Ebba & cattis. Vi testade ett nytt ställe,  " k& co" (hette det visst, cäädan rätta mig) haha.
Men vi snackade skit som vanligt och drack kaffe åt lite gott också!
Jag skulle ha varit på körskolan imorse, men jag hade sånn huvudvärk och har det fortfarande, jag tror att jag nog hade krockat om jag hade kört då. Men ska köra både imorgon och på torsdag. Jag försöker iallafall. Hm, men jag har nog överskattat mig själv lite när det gäller att köra bil. HIHI.


det blir inget.

Jo, jag skulle ju ut och lågluffa denna veckan med Paul. Det blir inte , vi tar det på påsklovet istället, eftersom det va lite oplanerat och isåfall hade vi fått skrapa ihop pengar. Det vill vi inte.
Men det blir säkert en rolig lov vecka iallafall! hihi.

oberoende av pengar

Jag hade velat vara oberoende av pengar. Då hade jag kunnat ha allt detta som jag verkligen vill ha. Jag vill ha lägenhet, jag vill flytta hemifrån. Inte för att jag inte trivs hemma för det gör jag. Men jag vill ha mitt eget att komma hem till. Känna att jag har betalat mitt eget. Inreda allt efter min egen stil.

Jag hade också bytat klädstil helt, eller kanske inte klädstil men garderob, jag hade bytt ut alla mina kläder mot andra kläder. Åwe, vad jag hade velat.

Dessa shortsen är av Freeman T Porter och jag bara vill ha dom. Så jävla snygga. men däremot kostar dom 750kr och vem betalar så mycket för ett par shorts?


där vill jag bo

http://www.heimstaden.com/alla.aspx




där vill jag bo, om ni går in på länken
i något av dom.
jag vet inte hur det ser ut inomhus,
men jag e nästan helt säker på att det är väääldigt fint! faaan, ja vill jaa viillll bo där!

nu är det sport-Lov



Och jag ska försöka att verkligen utnyttja det och SPORTA, yes tidiga mornar, upp med selma och ut och gå. Sen hem göra en god smoothie och dricka lite kaffe kanske. Sen vet jag inte. Jag ska köpa gymkort när jag kommer tillbaka till skolan. men jag tror också att jag måste ringa skolan imorgon för jag behöver låna en kamera till mitt skolarbete, hihi. Ni ska få se bilder när jag har fotograferat men kan också då berätta om mitt arbete. hihi.
Yees.

By the way, my girls wee rooock!

alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag, vad det nu betyder. Visst jag har ett hjärta som jag älskar, min Paul. Vi försökte fira den på bästa sättet vi kunde. Vi gjorde som jag ville, så att det inte blev några bråk. HAHA, nej jag bara skojjade.
Men iallafall, jag hade redan sovit hos honom sen fredes, så vi vaknade upp tillsammans, och Paul hämtade morgon kaffe. Som vanligt! Eftersom han alltid vaknar först. 
  
Men det mysigaste är nog att vakna av att Paul har armarna runt en och gosar lite. Åhe, det är så gosigt! hihi.
Sen gick vi upp och jag tjatade om vad vi skulle göra , så vi bestämde oss för att åka ner till stan och äta resturang någonstans.

Paul sa att han visste ett ställe där dom hade jätte goda baguetter, "subway" tänkte jag.
men när vi kommer dit, nejdå det är inte subway utan "sub" nått litet sjaskigt ställe mitt i ingenstans, jag gick inte ens nära det. Paul kollade men det var stängt "tack gode gud!" tänkte jag.



Så bestämde jag att vi skulle gå till Big Budda. Så de gjorde vi.
Väl där när vi skulle beställa, fattade den kinesiska bruden inget vad vi sa , "chyclingd,  ja?" Haha, men vi beställde endå och sen blev vi nervösa att vi inte skulle få det vi hade beställt.
när maten väl kom såg den jätte god ut, men det var den inte och de va fel sås också, och kycklingen smakade som nått annat sorts kött. Inget gott iallafall och såsen som såg ut som sötsur sås, smakade endast ketchup. Nä fyfan,
Vi blev irriterade, sen fick vi notan "254:-", jaha,

Jag skulle betala med kort, jag hade fått kontant pengar av paul så. När jag ska skriva på har dom dragit en tia mer än vad de skulle! JÄVLA KINESER! Jag sa till och fick såklart tillbaka min tia. Men endå, principen vi fick fel sås och konstig mat och de försöker dra av meeer pengar? Nää . . sen stack vi besvikna som bara den.

Men kvällen avslutades med lite Martini Bianco och film. Mysig kväll helt enkelt. Och jag fick ingen ros, men jag fick däremot idag. En stor bukett med rosa rosor av min baby Paul.  Tack baby! jag älskar dig!

Lite Back

Just nu är jag nog lite back i vad som hänt osv, det är för att jag har varit förbannad över min blogg.
Men nu ska ja berätta att i måndes var jag och åkte lite skidor med skolan. Det va väldigt roligt. Jag & Cattis hade väldigt kul i backen, eller iallafall jag. Jag började asgarva för typ ingenting, jag var nog övertrött skulle jag tro.
Vi var på Vallåsen. Det var faktiskt rätt mycket snö där. Och sen när vi skulle hem började det snöa och hagla, på riktigt. Enda nackdelen var att på vissa ställen i backen var  det små högar med konstgjord snö , så man typ snubbláde med skidorna över dom. Men det var det enda felet, annars va det bra.

Här e några bilder !






Ingen "rosa tjej"

Nu känner jag mig helnöjd med min blogg design. Jag tycker den är helt okej. För att jag ska ha gjort den iallafall. Jag menar jag är ingen sånn "rosa tjej".
Men nu är jag verkligen nöjd.

Knäck Da Vinci Koden

Nu håller jag på att läsa en bok som handlar om da vinci koden, det är inte den boken. Utan detta är en bok med alla fakta bakom själva romanen "Da vinci koden".
Vääldigt intressant, särskilt det här med Maria Magdalena, Holy Graal och roslinjen. Men Da vincis tavlor är de intressantaste, eftersom jag älskar hans tavlor.
De är så himla, mystiska eller underliga. Jag undrar vad han tänkte när han gjorde dom. Han kanske tänkte : "hm, nu ska framtidens människor allt få nått att fundera över!"
Hahaha.


Men t.ex. "nattvarden" Det är tavlan som han målade på Jesus när han hade nattvard. Men är det verkligen en man som sitter bredvid honom? Och varför bildar dom ett V, V stod för kvinna på den tiden. Och tillsammans bildar de ett M, som står för Maria Magdalena. Hm, men en sak ja har funderat över. Nattvarden, då äter man bröd och dricker vin, visst? Varför är där inte ett enda vinglas, eller någon dricka över huvudtaget. Kanske så glömde Da Vinci det bara. Eller så gjorde han det med flit. Men varför?














Sen är det Mona lisas leende, kan det vara ett porträtt av Leonardo Da vinci han själv? Men egentligen, so what om det är det? va spelar det för roll? Jesus finns inte mer eller mindre för det? Äääe, bara massa strunt. Men endå gör det mig väldigt intresserad av någon dum anledning.


 

IMMORTAL TECHNIQUE

HAN KOMMER TILL PEACE & LOVE FESTIVALEN NU I SOMMAR!
JAG SKAAAA DIT! HELT ENKELT ,SÅ ÄR DET!
INGA MEN, INGA VARFÖR. BARA ÅKA DIT. FIXA PENGAR OCH STICKA!


Här kommer bilderna från Malmö city! men ta de lungt, det kommer fler. hann bara inte fler idag.

vi var inte glada efter att inte fick bli fotograferade¨såhär såg vi ut.
My var så arg att hon inte ens ville vara med på bild!




sen brydde vi oss inte längre och va glada!




cleaning out my closet!

Nu har jag städat mitt rum (äntligen), det var
på tiden. Och jag har gjort om det lite också.
Eller jag har gjort om det rätt mycket. Och tänka sig, jag har fått upp en tavla! haha. Men det är inte ofta som jag städar mitt rum. Inte för att jag är ohygineisk. Utan för jag har inte tid helt enkelt och jag orkar inte. Det är jobbigt, enligt mig.




Lollo fick också vara med på ett hörn.
Men hon gillar inte att vara med på fotto!
Jag försökte fotografera henne i sitt hus. Men det gick inte, hon tog bort huvudet hela tiden. Som om hon verkligen inte ville vara med på fotto, som om hon har nått att skämmas över. haha, hon är ju så söt!


skridskor.

Idag i skolan så skulle jag och cattis hålla i idrotts lektionen. Vi bestämde oss för att åka skridskor och åkte in till Olympia med klassen. Läraren magnus var ju med såklart. Men såhär va det va, att alla i klassen stack hem eller någon annan stans. Måste säga att det va väldigt respektlöst.
Vi fixade och donade till en helt annorlunda lektion. Men ingen tyckte det va kul, nähe, men vafan tycker ni är roligt då? Att springa runder i en innebandy hall och göra typ inget mer än att jaga en bolljävel.
Neej, men fortsätt med det ni då!
Jävla skit. Måste säga att jag har lärt mig något av denna dagen iallafall. Men tack till er som endå hängde på.
Och jag och Cattis hade kul iallafall, som vanligt. Vi åkte runder på isen och försökte göra konståkningar! hihi.
Cääädis, du betyder, och vi är så jävla bra Team du&jag! hihi.


(checka luggen, hahahaha)

Sen stack jag och Cadis till söder och käkade max, det är gott, sen hängde vi på söderpunkten. Kooolt!





before schuul

Nu sitter jag här på morgonen igen som vanligt och försöker att bortse från mina morgonklökningar. Men det är lugnt. Jag är barfota med handuken på huvudet. Och visst det kanske är lite mysigt på morgonen att vara barfota med kaffekoppen. Men Jag hade nog hellre legat kvar i sängen.
Men jag är glad att jag är vaken!
Jag och Cattis ska idag hålla i våran idrottslektion. Och som vanligt så ska vi göra något som ingen annan hade en tanke på. Vi ska faktiskt åka in till Olympia i Helsingborg och åka skridskor. Vi ville det, så vi bestämde att hela klassen skulle göra det, så blir det bra!
Ideen va uppskattad måste jag säga, nu ska vi bara utföra den!

Yepp, idag vet jag inte vad jag ska göra. Men något roligt får man väll hitta på. Men det har varit full rulle hela veckan, så ta det lugnt ska jag iallafall!

Nu är det inte lång tid kvar tills jag & Paul åker. längtar !


Malmoee "turning torso"

idag åkte jag, my, ebba och cattis ner till malmö för att leka modeller i "turning torso", och damn va fancy säger jag bara. Vi kom dit alla osminkade brudar, och de stod folk där med kostym och allt. Herregud, dörrarna öppnades av sig själv. Och byggnaden var så hög att man inte såg toppen för det va dimma där.
Vi åkte upp. Tolvte våningen. När vi kom dit så va de massa snygga människor å de va värsta snobbiga stället.
Shit. palla det.
Vi blev utkastade för att ebba och cattis inte var 18 år. Så dåligt alltså. Haha.
Sen satte vi oss utanför och spottade på tornet ungefär. nej , men vi sminkade oss lite där. Med ebbas smink.
Sen stack vi till centrum och åt libanesisk mat på Meze, sen stack vi till apoteket lejonet för att jag skulle hämta en grej där. hihi, en hemlig sak!
Sen stack vi till "monki" och kollade kläder, alla kunde handla saker förutom jag för att jag och paul vi ska ju åka iväg. . :( men det ska ju bli kul iallafall, så ja fick deppa vidare ungefär. Men de va skojj endå.
Sen tog vi tåget hem och sen va dagen slut. Vi missade en dag i skolan för ingenting och vi stressade för ingenting. BLÖ. Men de va en trevlig dag och "turning torso" va en upplevelse.

föresten. nu vet ja vad mode e, så ja ska göra om denna blogg till en modeblogg. HAHAHA , noooooot!

Bilder kommer sen. har inte orkat ladda upp dom ännu.

tänkte bara.

Jag vill bara säga en sak. Att jag älskar paul mest av allt, och det finns ingen människa som betyder så mycket för mig som han. Jag älskar verkligen honom. När jag tänker på honom pirrar det i hela min kropp, som att jag är nykär.
Visst vi bråkar. Men det gör alla!
Det finns ingen sötare, eller snyggare eller vackrare människa än honom! bara så ni vet.
Tänkte bara att ni skulle veta detta!

åe, tåglufferi

jadu, tröttare kan man inte bli. Efter en stojjig dag idag. Men nu är jag hemma i min säng och ska sova. Känns att jag har lite ont i magen, men det går väll över tills jag gifter mig.
Jaja, iallafall. Jag och Paul vi har tänkt att tågluffa lite grann den 16 februari åker, och är borta i några dagar. Endast vi två.
Eftersom det är tågluff ska vi vara så spontana som möjligt och inte bestämma i förväg vart vi ska. Vi vet bara att vi ska ha råd och att det är inom Europa.
Iallafall, detta känns som en väldigt spontan och rolig resa. jag tror att jag och Paul kommer att ha skitroligt iallafall.
Vi ska åka tåg. Och vi har ett interrail kort eller vad det heter som vi ska köpa.
Packat och klart, här kommer vi till När och fjärran!


diamonds are a girls best friend




vad skulle jag säga. Jo jag är trött, jag ska till skolan nu om en kvart ungefär. Lollo har vält sitt hus i buren som vanligt och hon är lite springig i benen och hungrig som vanligt.
Ur lurarna pumpas det ut "Kanye West - Jesus walks"  det är en väldigt bra låt.
Jag valde att ha mycket halsband på mig idag. Det känns som att det blev snyggt och bra. Hell yeah!

Ingen är inne på msn typ. Så det är inte kul. Jag försöker dricka mitt kaffe och dricka upp allt tills jag går. Men det brukar aldrig bli så.

Mistor Cool - Samlade tankar

Måste bara säga, ni som är känsliga så lyssna inte. Detta är en hemsk låt, som är flera år gammal. Men personen som "rappar" är ironisk så att ni vet. Detta är inte allvar.
Men ni som är känsliga lyssna inte,


ja vill ja vill ja vill

ja e trött på min tråkiga vardag, nu får det ju hända något snart.


immoral technique


yeey

Igår var jag med flickorna i Stan. Vi skulle äta gott, men kom på att ingen av oss hade beställt bord någonstans, så direkt när vi kom in på en resturang så "nee,beställt bord kanske?" , vi fick gå.
Vi bestämde oss för att gå till ett ställe där man slapp sånt och de va inte mycket folk. Taj Mahal. Indisk resturang. Det va faktiskt gott, jag åt strimlad oxfile i nån sås , och en massa olika frukter och grejer. Det va hur gott som helst ju.
Sen satt vi där och skrattade och pratade.
Sen klockan 10 satte vi oss på den lilla båten och turade en gång fram och tillbaka. Vi drack lite shots och sånt.
De va kul, förutom den fyllegubben som trackade på Ebba att hon va snygg. Så jag hämtade en som jobbade där och hon föste iväg honom. Tack gode gud.
Kvällen slutade med att jag åkte till min söta Paul och de andra till sina killar.
Ja och Paul hade eget disco med värsta discohögtalaren och satte på discolampan som lös i takt till basen. Så jävla kul.

tack flickor för en trevlig utekväll, som vanligt.

RSS 2.0