Bojkotta the sims 3,

Bojkotta the sims 3 mellan den 18 Januari till den 18 februari.
Det innebär att alla som spelar The sims 3 ska inte spela det eller gå in på deras hemsidor osv. Alltså ha ingenting med the sims 3 att göra alls.
Men detta gäller endast the sims 3. Man kan spela sims 2 eller the sims.
Anledningar:
  • Spelets stora storlek och behöver en väldigt bra avancerad dator för att kunna spela det fullkomligt bra. I och med detta tvingar de oss att uppdatera våra datorer, alltså att köpa bättre dyrare datorer. Vilket gör många frustrerade. Spelet är för avancerat. Även de med bra speldatorer anser att The sims 3 laggar samtidigt som andra stora spel inte laggar.
  • Vi måste nu betala för Exchange. För att ladda ner prylar och kläder till spelet måste man nu betala på deras officiella The sims 3 hemsida. Vilket inte har behövts tidigare.
  • De små dyra Expansionen som invovlerar saker vi inte behöver, eller dåligt byggda saker. Som tex i The sims 3 expansion Kvällsliv, där det ska vara att man bor i lägenhet, endast en pytte liten lägenhet i varje byggnad. Var bättre i The sim 2.
Framförallt är det pengarna som spelar roll. Och tidigare var det Maxis nu är det EA. Jag tror att det spelar stor roll eftersom EA endast är ute efter pengar, medans tidigare var det ute efter bra spel. Jag kommer garanterat försöka mig på denna bojkott och vill gärna att fler följer med. Det är kanske lite tidigt just nu att försöka rekrytera fler medlemmar till detta men det är värt ett försök.

Här står det mer om bojkotten och vad den innebär, vad du ska göra för att hjälpa till:
https://www.facebook.com/events/170550486380586/

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0